Vike 155

shtëpitë apartament 1 1/2 plan, Sipërfaqja rreth 70 KVM, 2 dhomë dhe kuzhinë dhe një dhomë magazinimit të shkëputur. Prona është e vendosur në lidhje me 15 km në perëndim të Liden dhe rreth 55 km në perëndim të Sundsvall. Komplot është e vendosur në një östsluttning pamje pjesë të Holmsjön. Ndërtesa ka qenë oandvänd për shumë vite dhe nuk kanë energji elektrike, ujë dhe kanalizime. madhësia komplot 7 511 KVM.

Akution dhe ekranit
Shtëpive dhe tokës shitur në ankand 3 Maj Bultgatan 14, SUNDSVALL.
Display e mërkurë 25 prill në 12.00, pas njoftimi p 010-5760726 një ditë para turneut.

Harta Larger këtu.

Building Set
Pronës ka energji elektrike, ujit dhe kanalizimeve. Ngrohjes është vetëm duke woodstove. Kornizë është bërë nga druri, ballafaqohet jashtëm i panele druri, Në thelb lloj zvarritje hapësirë ​​prej betoni / guri, kulmi është i veshur me fletë. Ndërtesa ka nevojë të madhe të rinovimit të dyja në- jashtë, oxhak është në gjendje të keqe, shumë dritare janë thyer.

Site Përshkrimi
Areal 7 511 KVM, përbërë nga sipërfaqet bar, dhe një pyll i vogël pjesë. Komplot është e vendosur në një pozicion östsluttning të lartë dhe pamje të pjesëve të Holmsjön.

Më shumë informacion
prona Advertisement – kronofogden.se/3133.html.
Sherbime Customer Zbatimi
Tel: 0771 – 73 73 00

Çfarë është ankandi i detyrueshëm?
Artikujt e shitur në një ankand publik ka qenë i përjashtuar për shkak se pronari ka borxhe të papaguara. Artikujt e shitur nga përmbaruesi.