Villa ose pushime jetojnë në Gimåfors

Shtëpia është shitur!
Gimåfors 211
Ambienti delightfully qetë me afërsisë me dy të pyllit dhe ujit që ju të gjeni këtë alt vilë. banorët kohë. Zgjeruar dhe rinovuar në vitet e fundit. Në afërsi të plazhit dhe mundësia e ankorim në dispozicion. Strehë për makinën me ruajtje, plevicë e druve të zjarrit. Patios për të shijuar diellin të gjitha orët. Mirë se vini në ju libër për shikimin.

fakt:
Karta.Property shkëputur vilë.
zonë që jetojnë 157 m².
Lot Size 1 514 m².
Numri i dhomave 6 Grek.
kostoja operative 23 400 / vit.

.
Adresa:

Gimåfors 211, 860 41 Rrotë
harta të mëdha dhe drejtimet.

44BJLGR33CNIEB5P 44BJLLAAFCNIEBEM 44BJLMMQ1CNIEBM0 44BJLNC6DCNIEBPL 44BJLOA7DCNIEBTA 44BJLOULVCNIEC0V 44BJLPJ8HCNIEC4K 44BJLQ7L5CNIEC88 44BJLQTK5CNIECBT 44BJLRJTTCNIECFI 44BJLU3F5CNIECQH 44BJLUOAVCNIECU6 44BJM0HSNCNIED5G 44BJM2LBVCNIEDGF 44BJM5GU5CNIEDV3 44BJM6TGLCNIEE6D 44BJM468PCNIEDNP 455K6TS4H2MC0L4K 455K6V8C92MC0L6E 455K7A7T92MC0LJ4 455K7ASSV2MC0LK1 455K71KVN2MC0L95 455K75FPT2MC0LDM 455K78F1H2MC0LHA 455K7085D2MC0L7B 455K742772MC0LBS 455R00SF7A8QIF06