Villa në Vike

Shtëpia është shitur! Mirë se vini në Holm pronarëve të rinj!

“Vike 211” në Holmsjön. Këtu do të gjeni paqe dhe harmoni!


Shtëpi të vjetra / vilë me kornizë druri, 5 vit, 99 KVM, me një plazh të bukur në liqen. Pylltarisë dhe tokë të punueshme dhe në tërësi 32.000 KVM. Depoja druri, bodrum root, varmbonat friggebod, plevicë e druve të zjarrit. Perfect për të dashuruar e natyrës dhe entuziastë të peshkimit.

Harta më e madhe e pronës këtu