Villa me punëtori dhe të dyfishtë garazh


Shitur!
Me pozitë të lartë në mjedis natyror, kjo shtëpi 1 ½-katëshe me shumë të tradhtisë- dhe hapësirë ​​punëtori.
Garage dyfishtë, Konakut, garazh dhe depo.
Shih fotot më poshtë!

fakt
pronë: Villa me extensions
zonë që jetojnë: 120 m²
Lot Size: 3090 m²
Numri i dhomave: 5 cila 3 dhomë gjumi
kostoja operative: 30 200 / vit

Adresa:
Anund Farm 165, 860 41 Rrotë
harta të mëdha dhe drejtimet.

 

 

 

pictures (Klikoni mbi imazhet për të parë madhësi më të madhe)