Gimåfors Bygdegårdsförening

Gimåfors Bygdegårdsförening organizon ngjarje kulturore si teatër dhe kafene mbrëmje dhe qarqeve të studimit në qendrën e sapo rinovuar të komunitetit.
Lokalet janë dhënë me qira për shoqatat dhe individët.

Për biznesin gjithashtu përfshin një dhomë lavanderi me makinë larëse me qira përafërt për një çmim të lirë.

Lokalet gjithashtu kryer kujdesin këmbë (Carina Lindström) dhe masazh (Chatarina Larsson) një herë në muaj.

Më shumë informacion:
Margith Larsson Phone 0691-400 11 ose gimafors.se