Holm Association Fiber Ekonomike

Holm Association Fiber Ekonomik..
Mirë se vini për të ndikuar në zhvillimin e zonave rurale dhe veçanërisht në fshatin tuaj në shtëpi.

Holm Fiber në Facebook
fibra Holm komponim ekonomik

Na kontaktoni për pyetje
Bo Lindroos 070-696 53 40, stefan Edin 073-070 34 40. E-mail: holmfiber@gmail.com

.
Artikuj rreth Holm Fiber në Holmbygden.se

14/3 -17: Ora fundi fibër! – Oferta t.o.m. 31/3!
15/12 -16: vendimet: ndihma e dhënë për fibra për Holm!
30/1 -16: Takimi i jashtëzakonshëm i Holm Fiber
10/5 -15: Holm Takimi vjetor Fiber: Lexoni lajmet e fundit!
28/10 -14:
Holm Fiber - Raporti i Progresit!
17/1 -14: Fiber Holm: Takimi Info për anëtarët dhe të tjera të interesuar
8/12 -13: Holm Fiber në Sundsvall TIDNING
30/11 -13: Bashkohu shoqatë Holm fibra dhe të kenë mundësinë për fibra broadband!
19/10 -13: fibra Holm komponim ekonomik
14/6 -13: Regjistrohu tani për interesin tuaj broadband fibra! Mësoni rreth përfitimeve!

 

NJOFTIM (për anëtarët e rinj ose përfundimin e detyrave):
Plotësoni sa më shumë informacion të jetë e mundur.
* = Fusha e kërkuar
specifikoj "strehim" në qoftë se dikush është i regjistruar në pronë.
Ju gjithashtu mund të e-mail informacionin e mësipërm për të info@holmbygden.se.

OBS! Medlemsavg. (100:-) dhe årsavg. (100:-), total 200:- t'u paguar për BG 500-0229.
Shkruaj përcaktim pronës dhe emrin si e mesazhit, kështu që ne e dimë dërguesi.
.

.
INFORMACION OM Holm FIBER

Ne duam të paraqesim punën në progres për të siguruar që atdheu ynë do të ketë qasje në rrjet vitale broadband në atdheun tonë të vazhdojnë të jetojnë dhe të zhvillohen në të ardhmen. Le të japin fëmijët dhe nipërit dhe të tjerët tanë një mundësi për të jetuar në atdheun tonë të bukur.

Në fillim të tetorit 2013 Shoqata Ekonomike formuar Holm Fiber cili drejton projektin. Puna është përqëndruar në sigurimin fshatrat pasurive të patundshme dhe operacionet e tjera rreth Holmsjön në lindore dhe perëndimore Jämtland Medelpad të përfshihen në projekt. Bordi përbëhet nga njerëz të cilët në masë të madhe kanë lidhje me të gjitha fshatrat që janë objekt i punës.

Ne kemi kaluar tashmë fillimin dhe ajo që po ndodh tani është një bisedë me disa sisteme furnizuesit ku ne bord duhet të vendosë se kush duhet t'i besohet për të kryer projektin. Projekti është gjithashtu në se e ndër të tjera. County Bordi Administrativ dhe Bordi e Bujqësisë për të aplikuar për grante për zhvillimin rural ynë.

Ne ofrojmë të gjithë ju që jetojnë ose kanë lloje të tjera të pasurive të patundshme apo bizneset rreth Holmsjön për të marrë pjesë në projekt. Shoqata përbëhet nga të gjitha pronat që kanë shprehur interesin e tyre dhe të paguajnë tarifë e anëtarësimit dhe tarifë vjetore të shoqatës. Taksa e anëtarësimit është 100:- dhe tarifë vjetore është 100:- d.m.th. përgjithshme 200:-. Aktualisht, ne kemi gati 200 pronarët e pronave në shoqata në mënyrë që pjesëmarrja është e mirë dhe ne jemi pozitive për të ardhmen e punës.

OBS! Kur ju bashkohet me shoqatë, ju nuk bien dakord për të marrë pjesë dhe për të përfunduar projektin, por kur ju nuk duan të marrin pjesë dhe të duan të shkojnë jashtë në mënyrë të rikthehet tarifë e anëtarësimit, por asnjë tarifë vjetore për të është mjeti që përdorim në planifikimin dhe projektimin e punës. E vetmja gjë që ju rrezikoni të jetë me 100:-.

Oferta jonë është për të gjithë që të jetë me. Si puna përparuar deri më tani që ne mund të ofrojmë një zgjidhje, të gjitha të shoqatës që do të vijnë së bashku dhe më pas ofroi një zgjidhje të propozuar si në aspektin e marrëveshjeve financiare dhe mbarëvajtjen e punës. Në shtetin e merr çdo anëtar një vendim në se për të marrë pjesë dhe për të marrë broadband instaluar ose rënie dhe hap të kompleksit dhe për të rimarrë detyrimet e veta.

Bisedoni me fqinjët, pronarët miq në shtëpi, etj, dhe për të siguruar që të gjithë kanë mundësi që të jetë me.

Ne vazhdimisht do të vënë informacion, ndër të tjera, në faqen tonë në Facebook dhe forume të tjera që janë relevante. Ne duam që ju të përhapur dhe të ndajnë këtë informacion. Dëshironi të merrni në kontakt me ne, ju mund të shkruani në adresën tonë e-mail holmfiber@gmail.com ose telefononi dikë në bord ose korrespondentët tanë, detajet e kontaktit, ne do të shtojë më vonë.

Për Bordin Fiber Holm
nga Stefan Edinit
073-070 34 40