Shoqëria lokale Holm s Historia

Holms hembygdsförening formuar 1983 dhe ka për qëllim për të mbrojtur kujtimet e të gjitha llojeve. Duke theksuar jetën e famullisë Holm dhe aktivitetet gjatë kohëve të fundit, si interes zgjuar dhe një dashuri të ngushtë të atdheut krijuar.

Konjak në Österström

Shoqata ka, ndër të tjera të ngritur lojra rurale “Mbreti i Österström” dhe “postë grabitje”. Ajo ka prodhuar edhe një film për Lindjen Power Line dhe përfunduar rinovimet e ndërtesave historike të tilla si konjak dhe ndërtimin e boathouses Big Stone në Loviken.

Kontakt
kryetar. Göran Loviken 0692-510 42 och sekret. Sonja Filipsson 0692-510 51

Faqe Hyrëse
hembygd.se/holm