Lidhja Housewives Holm të

Christmasmarket rregulluar Holms Housewives 'League.

Holm Housewives 'League është një shoqatë e kompanisë, rekreacion dhe aktivitete. Ndër të tjera amvise të rregulluar tregun e Krishtlindjeve dhe pazar gjerash të lira në fshat.

2011 anordnade Holms Husmodersföreningen në samabete me Konferenca Österström & Kursgård Tregu i Krishtlindjeve dhe darkë e Krishtlindjeve me disa opsione autobus nga Sundsvall. Një Opsionet autobusëve gjithashtu shkoi nëpër Liden Kishës me ndalesa për adhurim.

kontakt:
Angelica Hjelm 070-307 06 46