HOLMS Sportklubb

HSK live! Se HSK's youtubekanal.Shih Holm SK LIVE kur luajnë ose të shikuar ndeshje dhe gola në sërish nëpërmjet Youtube. Då och då sänder Holmbygden.se’s sportredaktion HSK’s matcher live här på hemsidan och via Youtube. Nuk ju mund edhe pas ndeshjes sërish. “- Ku topi brenda? U është kapur me të vërtetë offside?”
Holms SK Youtube Vetëm të lira: holmssk.se/youtube
A nuk zgjedhin të abonohen në brendësi të kanalit!


Holms SK.Përbërja është formuar Holms Sportklubb 1927 dhe gjatë viteve ka "nxitur" të rinjtë në fshat në veprimtari të tilla si ski, mundje, hokej dhe futbolli. Sot kryer fëmijët- dhe të rinjtë për fëmijë 5 dhe 12 vit dhe futboll të lartë me ekipin e meshkujve. Holm s Sports Club ofron një qendër të mirë sportive me bar-rostiçeri dhe avbytarbänkar drurë, dy pitches dhe elljusspår, dhe kanë 200 anëtarët. Klubi gjithashtu qiratë canoes dhe rimorkio kanoe në bashkëpunim me Konferencën e energjisë Baltik.

artikuj gazetash rreth Holms SK
Dagbladet 10/5 2013:
Holms SK – I tërë ekipi i futbollit të qarkut“.
Dagbladet 13/6 2013:
Åslins kämpar för sitt Holm“.
.
detajet e kontaktit
Shtëpia e Club në Holm Vallen 0692-30189.
Ulla Grelson Kryetar, 070-376 51 69.
Faqe Hyrëse; HolmsSK.se,
Lidhje Direkte; Një shtresë, Little League, Bordi i Drejtorëve, udhë ndriçuar.
.
Holms SK - Komponimi në zhvillimin.
faqe facebook Holms SK:

Mer om Holms SK och fotboll på Holmbygden.se
+ Holmbygden.se/tabelë – Tryezë, ndeshjet, shënues, spelarstatististik etj.
+
Holmbygden.se/hskkalender – Sync ndeshjet seanca / trajnimi me celularin tuaj!
+ Holmbygden.se/tregon – Rezultatet dhe tabela për të gjithë serinë Medelpads.
+ Gratis HSK-Resultat përmes SMS.
Lajmet e fundit nga Holm SK, ju shihni gjithmonë e drejtë, moti tjetër. →

Lidhjet
+ HolmsSK.se/g5 side HSK-së në konkurs “Gold Femman” 2013 dhe 2014.
Mësoni më shumë për konkursin këtu, shih gjithashtu vet Gold pestë Page HSK-së.
+ OBS! Mbështetur Holm Sportklubb kur informimin apo bleni bileta llotarie – holmssk.se/spela
+ faqe Holms SK Facebook.
+ Grupet Facebook për të gjithë tifozët HSK.
+ Holms SK Youtube-Kanal: holmssk.se/youtube
+ football lokale në Medelpad / div. 5-lajm
një faqe interes me përmbledhjet e futbollit vendor në seri lokale.
+ Lokalfotboll på Sundsvalls Tidning.

Një kalendar ekip futbolli
Ngjarjet më të afërt Holms SK A-Team.

Full ndeshje kalendar këtu.
Prenumerera på SMS-resultat/info från Holms SK via Holmbygden.se, falas!:
Telefonat celularë dërgoni mesazhe me tekst. Telefonat e shtepise dialed nga një etiketë automatizuar zë.
Shembuj të mesazheve SMS të dërguara janë pairings dhe raporti lokale motit para ndeshjes, Formimi për ditë dhe rezulton me scorers dhe ndihmon M.M..
OBS! Sigurohuni që ju mund të merrni MMS

(“SMS” me fotot, vogla clips film, etj).
Disa HSK-mailings mund të dërgohen si MMS.
Për pyetje në lidhje MMS, Telefononi ofruesin tuaj :
Telia 90200, comviq 077-221 21 21, Telenor 020-22 22 22, Tre 0771- 735 300.

Lajmet e fundit nga Holm Sportklubb

  • 9/8: Wiskan-Holm Wiskan larg! Ka për mua ka qenë gjithmonë e vështirë o lojëra të vështira nëse unë përfaqësuar klubin prind INDAL,Fqinji Kovland ose tani Holm Sk.man mund të mendoni se kjo është vetëm se ... Lexo më shumë
  • 25/6: Edhe një fitore në kohën shtesë! Futbolli është një lojë që ndodh në 90 minuta plus extensions. Holm ka përqafuar këtë dhe në pranverë të vërtetë përfituar nga minutat shtesë. Për ndeshjen e dytë në w ... Lexo më shumë
  • 21/6: fitore të qëndrueshme larg kundër Selånger Holms SK mori një tjetër fitore bindëse larg kundër seri Selånger tretë vend dje (1-3). Holms SK tani ka përparuar nga 7.e në vendin e 3 në tabelën në tre ndeshje. dhe me ... Lexo më shumë
  • 15/6: Shkrij në Holm Vallen Pas një pranverë të ftohtë dhe me erë kështu ishte më në fund një shkrirje e vërtetë në Holm Vallen. Fitorja e parë në shtëpi erdhi me 4-1 për Holm kundër Ljustorp o ... Lexo më shumë
  • 13/6: Para Holm-Ljustorp Sonte është koha përsëri për ndeshjen në Holm Vallen. Ekipi vendas merr një Ljustorp si të përziera dhe të dhënë (më prodhuara) deri më tani në sezonin. Me një fitore dhe pesë F & ou ... Lexo më shumë