Match Orari, Rezultatet dhe Tabela

Shkurtesat
– programet dhe trajnimet lojë
– rezultatet aktuale, tavolina dhe lojra
– Orari ndeshje për DM
– shënuesit më të mirë, Publikliga, Guldfemman M. M.
– Rezultatet Tabelat vitet e mëparshme 'në 2000
– seri vitet e kaluara nuk i investimeve në 2000


A-LAGSKALENDERN – Ndeshja HSK-së- dhe Ushtrimi
lidhje e drejtpërdrejtë: holmssk.se/kalender.
vizë vetëm disa ditë ndeshje këtu (edhe GIF Sundsvall dhe ekipit kombëtar playing software).

A-lagskalendern i programformat (incl. trajnimet)
Drag gishtin tuaj në kuti ose në bar lëviz dhe shtypni / klikoni shënimet e gjelbër për më shumë informacion.

format muaji kalendarik -Team (incl. trajnimet)
Klikoni mbi shënimet kalendarike për më shumë informacion.
Shkoni përpara / prapa me butonat blu poshtë.

Kalendari në formate të tjera të sync në celular / pjatë / kompjuter:
Kur ju sync telefonin tuaj, ju automatikisht ndeshja e parë, ekipi- dhe përditësuar orarin e trajnimit në celularin tuaj.
OBS! Kliko këtu për të hyrë në ndeshjen- dhe orarin e trajnimit në kalendarin tuaj.

  • Nëse keni një telefon Android ose një llogari të Gmail / Google? Në këtë rast, ju gjithashtu kanë qasje në Google Calendar, e cila mund të shihet edhe në PC tuaj dhe kalendarin e telefonit tuaj celular. Kliko në Kliko butonin e mëposhtëm në kalendarin e mësipërme për të shtuar në tuaj personal Calendar Google. në kalendarin e mësipërme dhe ndiqni udhëzimet. Pastaj shkoni në parametrat e llogarisë tuaj në telefonin tuaj dhe sigurohuni që llogarinë tuaj Google sinkronizon kalendarin e tyre me telefon celular. Pastaj shkoni në app telefonit tuaj kalendarik dhe kontrolloni për të treguar kalendarin parë ekipin.
  • Kanë të Iphone? Gå till holmbygden.se/hsklalender (= Hit i drejtpërdrejtë) në shfletuesin tuaj celular dhe të kopjoni adresën e mëposhtme (mbani gishtin tuaj):
    https://www.google.com/calendar/ical/17ver3oa5j28lfhqt8tq6lq6e8@group.calendar.google.com/public/basic.ics

    Pastaj të mbyllni shfletuesin dhe pastaj të shkojnë në telefonin tuaj “settings“, “E-post. kontaktet, kalendarët“, “Shto Llogari“, “tjetër“, “Shto Kalendari abonuar“, ngjit adresuar nga lart (të mbajë gishtin tuaj në për një kohë për të marrë deri “ngjit”).

Menytë mund të duken të ndryshme në varësi të modelit të telefonit.

Ju gjithashtu mund të embed kalendarin në vetë faqen tuaj apo blog verktyget här.


Rezultatet aktuale, Tabelat dhe NDESHJET E ARDHSHME

Rezultatet e fundit Division 5 2018
Lexoni raportin e ndeshjes e procedurës në holmssk.se/alaget dhe Div 5 Medelpad në Lokalfotbollen.nu.


Ndeshjet e ardhshme Division 5 2019


Tabela Division 5 2019


Tabela DM Group 5 2019


Orari Holms SK 2018
Kliko në një ndeshje për info detajuar lojë.


SKYTTELIGA, STATISTIK OCH PUBLIKLIGA M.M.

Match Orari, shënues, publikliga 2019
Skytteliga HSK: Holms SK, Të gjitha ekipet: Ndarje 5
NEW Statistik (ndeshjet, varningar, utvisningar, qëllimet): Holms SK, Të gjitha ekipet: Ndarje 5

Publikliga: Ndarje 5 2016.

Lexo më shumë
A-anësor ose Sports Club Holm s faqe.
.


TABELAT e vitit të kaluar dhe rezultatet gjatë viteve 2000

Tabela Division 5 2018
shënuesit më të mirë 2018: Holms SK, Të gjitha ekipet: Ndarje 5
Publikliga 2018: Ndarje 5.

Tabela DM Group 5 2018

2017 Ndarje 5
shënuesit më të mirë 2017: Holms SK, Të gjitha ekipet: Ndarje 5
Publikliga 2017: Ndarje 5.

2016 Ndarje 5
shënuesit më të mirë 2016: Holms SK, Të gjitha ekipet: Ndarje 5
Publikliga: Ndarje 5 2016.

2015 Ndarje 5
shënuesit më të mirë: Holms SK, Të gjitha ekipet: Ndarje 5.
Publikliga: Ndarje 5 2015.

2014 Ndarje 5
shënuesit më të mirë: Holms SK (incl. verdhë / karton i kuq), Të gjitha ekipet: Ndarje 5.
Gold Femman 2014: Guldfemmansida HSK-së, 2014:Läs hur det gick för spelarna på Guldfemman 2014.

2014 Distriktsmästerskap
1/16-përfundimtar 2014-06-18 Torp Hammar IF – Holms SK 4-1

2013 Ndarje 5 Base / Spring (5:një) (Prill-gusht)
vonesë 1-8 kualifikuar për Div. 5 Vjeshtë dhe Ligji 9-16 të Div 6 bie.

2013 Ndarje 5 bie (5:një)

2013 Distriktsmästerskap (përbashkët 9:një)

1/32-përfundimtar 2013-05-22 19:00 Holms SK – Kovlands IF 6-4 (pas dënimeve)
1/16-përfundimtar 2013-06-12 19:00 Holms SK – Lucksta IF 3-0
1/8-përfundimtar 2013-07-24 19:00 Holms SK – Ange IF 0-4 (0-0 në 60 tim, Verdikti HSK.)
Distriktsmästerskapets samtliga matcher 2013.

2013 kupat
Berners Cup, ngrohjes Cup

.

2012 Ndarje 5 (5:një)


Burim: SvFF och resultat från Holmbygden.se’s SMS mailing masë 2012.

Publikliga 2012

.

2011 Ndarje 5 (5:një)

Publikliga 2011
Burim: SvFF.

.

2010 Ndarje 5 (6:një)

Publikliga 2010
Burim: SvFF.

2010 Ndarje 6 (12:një)

.

2009 Ndarje 5 (8:një)

2009 Ndarje 7 (3:një) “B-ekip”

.

2008 Ndarje 5 (6:një)

.

2007 Ndarje 4 (12:një)

.

2006 Ndarje 5 (3:një)

2006 Ndarje 5 RESERV. (5:një)

.

2005 Ndarje 5 (4:një)

.

2004 Ndarje 5 (3:një)

.

2003 Ndarje 4 (10:një)

.

2002 Ndarje 4 (7:një)

.

2001 Ndarje 4 (4:një)

.


PARAPRAKE INVESTIMET VITI SERIES gjatë viteve 2000

përmbledhje (me lidhje SvFF) e rezultateve të mëparshme për Holms Sportklubb
2012 Div 5 (5:një): Tabell och resultat, Publikliga, golashënuesi më i mirë Holm s
2011 Div 5 (5:një): Tabell och resultat, Publikliga, golashënuesi më i mirë Holm s
2010 Div 5 (6:një): Tabell och resultat, Publikliga, golashënuesi më i mirë Holm s
2010 Div 6 (12:një): Tabell och resultat, Publikliga, golashënuesi më i mirë Holm s*
2009 Div 5 (8:një): Tabell och resultat,
2009 Div 7 (3:një): Tabell och resultat, DM, Pojkar Div. 2, Div. 9 (“Visa tävlingar”)
2008 Div 5 (6:një): Tabell och resultat, golashënuesi më i mirë Holm s*, Pojkar P14
2007 Div 4 (12:një): Tabell och resultat, golashënuesi më i mirë Holm s*
2006 Div 5 (3:një): Tabell och resultat,
2006 Div 5 RESERV. (5:një): Tabell och resultat, Pojkar 10, Pojkar 12 (“Visa tävlingar”)
2005 Div 5 (4:një): Tabell och resultat,
2004 Div 5 (3:një): Tabell och resultat,
2003 Div 4 (10:një): Tabell och resultat,
2002 Div 4 (7:një): Tabell och resultat, golashënuesi më i mirë Holm s*
2001 Div 4 (4:një): Tabell och resultat, golashënuesi më i mirë Holm s*
* tavolina pasakta golashënuesi (Mismatched me numrin e golave).

Burim: Holm Rezultatet decenniumet fundit në SvFF hemsida.

A keni një pasqyrë të mirë të rezultateve të vitit paraprak, ju lutem dërgoni Ajo na.