Seri të tjera

Për të dhënë atë tifozëve të futbollit një pasqyrë të shpejtë të të gjithë serinë e ekipit Medelpad në këtu ne kemi hartuar tavolina e saj Olila dhe rezultatet.

Shkurtesat
Allsvenskan, Superettan, Div. 2 N, Div. 3 M, Div. 3 S, Div. 4, Div. 5, Div. 6.

Të gjitha seri e ekipeve lokale me përmbledhjet e lojës mund të arrihen në website lokal futbolli.
Div. 5 me lojëra Holm SK gjithashtu kanë faqen e tyre, holmbygden.se/tabelë.

Ndeshjet e sotme në Medelpad
Të parë të gjitha ndeshjet e sotme (të moshuarit, Juniors dhe fëmijët) Medelpad në Faqja e internetit MFF-së.


Allsvenskan (asnjë lloj lokale Medelpad 2014)


Shiko rezultatet e fundit dhe ndeshjet e ardhshme
Superettan, GIF Sundsvall


Shiko rezultatet e fundit dhe ndeshjet e ardhshme
Ndarje 2 veriore Sweden, me Selånger FK dhe Ange IFSelångers IFAnge IF

Shiko rezultatet e fundit dhe ndeshjet e ardhshme
Ndarje 3 Central Norrland, IFK Timrå

Shiko rezultatet e fundit dhe ndeshjet e ardhshme
Ndarje 3 jugore Norrland, me Kubikenborgs IK dhe zë IF

Shiko rezultatet e fundit dhe ndeshjet e ardhshme
Ndarje 4 Medelpad

Shiko rezultatet e fundit dhe ndeshjet e ardhshme
Alno IFFränsta NSHASSELS IFHolms SKLjunga IFLjustorps IFSelångers IFSidsjö-Bole IFINA SundsvallTorp Hammar IFAnge IF
Ndarje 5 Medelpad, nga Holm SK!
+ faqe përshtatur për Div. 5 me golashënuesit, aplikimet e lojrave, letër etj.
+ Lexoni më shumë rreth HSK me klubin info MXM.
+ Lexoni raportin e ndeshjes e procedurës në holmssk.se/alaget dhe Div 5 Medelpad në Lokalfotbollen.nu.

Shiko rezultatet e fundit dhe ndeshjet e ardhshme
Ndarje 6 Medelpad

Shiko rezultatet e fundit dhe ndeshjet e ardhshmeholmbygden.se/tabell Ju gjithmonë mund të gjeni rezultatet aktuale dhe tabela Holms SK