Österströms Community Centre Shoqata

Biznesi ynë është në afërsi skenik Österström. Shoqata ka qenë prej kohësh pronarët e të ashtuquajtura. “Old School” në Österströn si organizuar nga dhoma e kuvendit dhe në zonat e shërbyer nga partitë e shumta, në, Mbrëmje të paharrueshme në para, takimet e të gjitha kohërave M.M.. Vendi është shitur tani për duart private. thuhet (2012) pronari i ri i HBU tani planifikuar një palestër në vend të hapur në një zgjatje. Plani është për dhomën e trajnimit që do të vijnë të gjithë gëzimin Holmbor dhe dyert mund të hapet gjatë vitit 2013.

Furra është lënë në dobi të publikut. Çdokush që dëshiron bukë të mirë shtëpi mund të na shkëputi furrë komod për. 40 m² për një kosto të ulët.
Qira: 50:-

ndokush, duan, dhe të miratojë rregullat / akte nënligjore janë miratuar në kuadër të Shoqatës, për t'u bërë anëtarë. Megjithatë, me të drejtë vote vetëm për ata anëtarë që banojnë në Holm kufijtë famullisë, tjetër mbështetje jepet anëtarësimi. Sipas vendimit në fillim në mars 2016 Kuota e anëtarësisë 50 / Vit dhe duhet të paguhet për të numrit të pastrimit Handelsbanken 6344, llogari 980 259 398, OBF. Shkruaj qartë / a është dërguesi kur pagesa.

Kontakt
Carina Hultman 0692-300 92 (menaxhon me qira e furrë).

te komponimeve