Vike Grupi People Interesi

Vike People Group Interesi ofron me qira shkollës vjetër Vike të individëve dhe organizatave për festimet dhe tubime të të gjitha llojeve. Këtu, ndër të tjera, të mbajtur bingo, luftgevärsskytte, pingpong, 40-jubileve, Partia e Mijëvjeçarit dhe çmime në garat e skijimit.
Kontaktoni me qira e shkollës: Kjell Pettersson 070-326 28 27

Në shkollë ka edhe një furrë furrë buke, ku ju mund të piqem bukë.
Kontaktoni me furrë me qira: Berit Sahlin 0692-500 38

Shoqata është gjithashtu përgjegjës për një elljusspår. Udhë fillon dhe përfundon në shkollë dhe është 2,5 kilometër. Lexoni më shumë në lidhje me udhë vraponte për sport këtu.