Kompani

Këtu ju do të gjeni tregtarët në Holm. Për të mbështetur bizneset lokale të përfitojnë gjithmonë një fshat të gjallë!

Dëshironi të shihet me biznesin tuaj? na kontaktoni!
A e dini se kompanitë në Holm
10% punëdhënësi më i ulët?

Max Pikturë (sponsorizojë Holmbygden.se!)
përvojë të gjerë në pikturë dhe Wallpapering. Si brenda dhe jashtë.
Kontakt: Max Wikholm 070-669 44 52, max@maxmaleri.se
Faqe Hyrëse: MaxMåleri.se

.

EkoSkin
EkoSkindiplomatAd organike terapist kujdesit të lëkurës që jep fytyrës- dhe trajtimet trupit, dhe shitjet e 100% produkte organike kujdesit të lëkurës. kujdes organike lëkurës pa kompromis. ushqyerit ekskluziv dhe e natyrshme për lëkurën tuaj.
Kontakt: Martha zgjerojnë 073-650 52 78, info@ekoskin.se
Faqe Hyrëse: www.ekoskin.se

.

Trading hyrë
Company Outdoor që rregullon peshkimin, gjueti, që mbante- dhe përvojat e tjera natyrore.
Kontakt: Roland Hultman – 070-222 19 79, r.h@entretrading.com
Faqe Hyrëse: entretrading.se


Taksi I Holm AB
Kontakt: Hans Wiklund – 070-273 84 00

 


Urban Taxi Andersson

Kontakt: Urban Andersson – 070-678 99 86

Örjans Taksitë Vike
Kontakt: Orjan Elfström – 070-675 72 22

Lindahl Floor & pllake AB
Punon me të gjitha llojet e përfundon për dysheme, nga pllaka për dysheme vinyl.
Kontakt: Roger Lindahl 070-602 01 55,
post@lindahlsgolv.se
Faqe Hyrëse: lindahlsgolv.com

 

K. Lind në ndërtim
Kryen rinovimet, rindërtimin e superstrukturë dhe – dy punë të mëdha dhe të vogla.
Kontakt: Krister Lind 073-035 87 23, k.lindbygg@live.se
Faqe Hyrëse: klindbygg.se

 

Thomas Sjölund Bygg & Finsnickeri AB
ekspertizë të gjerë në ndërtimin dhe zdrukthtari.
Kontakt: Thomas Sjölund – 070-572 58 64, info@sjolundbyggofinsnickeri.se
Faqe Hyrëse: sjolundbyggofinsnickeri.se

 

Norling Mark & dru
zhavorr transport Utför, tokës dhe industrinë e ndërtimit, bosht, Dranazhet, VA dhe transportit makinë. Ne ofrojmë më të madhe katin e parë. Vetëm të na kontaktoni dhe ne do të zgjidhë problemin për ju.
Kontakt: Kent Norling 070-342 77 15,
kent-norling@hotmail.com
.C Lindahl AKERI Holm AB

Kontakt: Christer Lindahl – 070-326 76 76

 

Benny Hultmans Transport AB
Kontakt: Benny Hultman – 070-266 82 02

 Ola Vesterlunds AKERI AB

Kontakt: ola Vesterlund – 070-336 39 94

 

 

Konferenca Österström & Kursgård
Këtu ju do të gjeni strehim, Restorant, Aktivitetet, Entertainment mM.
Kontakt: Tommie Vesterlund – 0692-301 00, tommie@trapatronen.se
Faqe Hyrëse: Österströms-konferens.se

Transporti Träpatronen & Turizëm
transportit të pasagjerëve për individët, Kompanitë, Komponimet dhe organizatat. Autobusët të madhësive të ndryshme, gjitha alcolock. Me përvojë shoferët profesionistë në duar të sigurta.
Kontakt: Tommie Vesterlund – 0692-301 00
Faqe Hyrëse: osterstrom-konferens.se/pt.html

 

Camping Sandnäsbaden & restorant
Camping vendosur bukur në breg të liqenit Holm shirit. keq, shërbim, minigolf, varkë, reaktiv, vaskë, Fiske m.m.
Kontakt: Diane Andersson 076-826 89 14, info@sandnasbadenscamping.se
Faqe Hyrëse: sandnasbadenscamping.se

Sunnansjö
Me qira e kasolle me trungje, spa me sauna dhe vorbull, varkë, kajak dhe rregullimin e aktiviteteve, dimër dhe verë.
Kontakt: borxh Eliasson – 070-640 32 84, sunnansjo_holm@hotmail.com
Faqe Hyrëse: sunnansjo.net (dhe holmbygden.se/boende/…)

.
veriore Sweden & Co – ngjarje & përvojë
Organizon ngjarje dhe përvoja për grupet dhe kompanitë. Me qira e pajisjeve ngjarje.
Kontakt: Patrik Lindmark 070-646 69 00, info@norrlandco.se
Faqe Hyrëse: www.norrlandco.se

 

Më shumë kompani LIDHUR ME RURAL

SCA Skog AB
pyll Medelpad
Faqe Hyrëse: sca.com/skog
Kontakt: Börje Albertsson (Rrotë) 070-347 66 07 alt. 0692-220 01

 

Callan Wood AB – sharra.
Faqe Hyrëse: callanstra.se
Kontakt: VXL 0691-66 20 00 alt.
Departamenti i Pylltarisë 0691-66 20 20