Turizëm / Leisure

Këtu do të gjeni këshilla për aktivitete rekreative dhe destinacionet turistike në rrethin Holm.

top
Hënave në Holm Vallen. arr. PRO Holm, Olle Frisk 073-048 45 11.

Përbashkët ecën për të gjitha moshat (i vjetruar – saj gray)
(Aktualisht asnjë aktivitet) Collection nga Holm argjinaturës. Sillni vet piknik tuaj në qoftë se ju doni.
organizator PRO Holm.

futboll
– Fotbollslek / Trajnimi në Holm Vallen (dimër / pranverë në Liden) për fëmijët e lindur 2008 dhe më të vjetër.
..Shih faqen e internetit e vet ekipi i papërvojë me një orar të trajnimit, etj: laget.se/knattar.
Seniorfotboll. Një ekip luan hemmamacther saj në Holm Vallen i Anundgård dhe trajnimit rreth 2 ggr./vecka alternuar në Sundsvall (dimrit) dhe Holm (verë).
organizator HOLMS Sportklubb, lexoni më shumë këtu.
.Shoqata studim..
Punëtoritë dhe aktivitetet në Gimåfors (updated 150212)
– Vävcirkel, hënave 18:00. Info: Margit 0691 - 400 11.
– Ushqimit dhe rear, martave 11:00. Info: Gunvor 0691-204 45.
– porcelan, tis 18:30 dhe Wed 11:00. Info: Sonja 0692-510 51.
– shkop- dhe rrethi zdrukthtari, martave 18:00 Info: Margit 0691-400 11.
– Tenis / Wellness, martave 18:00. UnëNFO: Ingemar 070-335 50 99.
Herë nuk janë në asnjë rast të organizohen në të njëjtën ditë dhe kohë në Gimåfors.
rrethi studimi I Anundgård (dimrit rezervuar plotësisht -15, regjistrojnë interesin për të jetë e mundur. më shumë mundësi)
– Fitness dhe shëndetësor për gratë, diell 18:00. Info: HSK, Gunilla dhe Maria 070-669 78 34.
Times dhe ditë mund të ndryshohet. Telefononi ose kontaktoni për më shumë informacion.

Peshkim – Në zonë të ruajtjes peshkimit Holm s ofron një shumëllojshmëri të mundësive për peshkim. Nga Pike në angling për peshk lojë në ekskluzive “vënë dhe për të marrë”-ujë.

Varkë, bat dhe ujit – Në fushën e ujit janë mundësi të bollshme për rekreacion për ata që gëzojnë jetën në det. Në veçanti Holmsjön mundësi të mira për notim në disa vende me plazhe me rërë. Ekziston edhe një hartë e liqenit të ndryshme për shkak të shkëlqyer.

Rentals kanoe – Qira canoes dhe rimorkio dhe të marrë një udhëtim nge në ujë tonë të bukur.

Xhirimi Gjuetia Kursi – Mbani të shtënat në mënyrë për t'i ndjekur shfletim Holm Gjuetia në Vike.

mocionet- dhe ski- – Ushtrimi në Holm Wallén dhe Vike elljusspår, vera dhe dimri.

Allbergsbacken – Holms elbelysta pulk- dhe rrëshqitëse. Hapur çdo ditë të javës!

Dollar tru – Shpatet e familjes lokale për alpine interesuar me dy ashensore dhe shpatet më të mëdha. Një kinder dhe një piste pak të guximshme.

Sajë me motor dhe motorSnowmobile Club malit Draka e mban Shtigje të mëdha sajë me motor rreth rreth atje qarkut Holm. Me ta, ju mund të ndajnë sajë me motor tuaj- dhe interesin MC dhe të merrni më shumë informacion në lidhje me çon, dhe më shumë.

Diversioni i Österström – Ecni në mjedis skenik plot me kujtime të gjalla të epokës së vjetër sharra. Österströms Estate gjithashtu ofrojnë aktivitete të tilla si moshat, gudningar dhe sauna me brirë.

Teter aktive në Sandsnäsets kamping – Në Sandnäset plazh të gjatë me rërë jo vetëm ofron not dhe kampe, por edhe një numër të eter të ndryshme aktive. Pse nuk provoni jet në valët Holm Detit!?

TIVSJÖ Bricjapi
Merrni një udhëtim në TIVSJÖ Bricjapi dhe të shikojnë macet me kittens, viçat, marrës, derra, shkoj, shpendë, lepujt, kalë, gjelat, rosa dhe një minipig. Këtu janë summercafé, ekspozitë arti dhe mundësi për të blerë djathë dhie ose gettvålar. Për një dozë më të madhe të jetës së vendit, ju mund të marr me qira hapësirë ​​me Catering / bordit të plotë dhe sauna, anije dhe kanoe me to.

Më shumë Tërheqjet mund të gjenden në holmshembygdsforening.se
Në shoqërinë e historisë më shumë pamjet e përshkruara. Ndër boathouses tjera nyupprustade Storsten. Një kullotat malore e cila kishte gjashtë cottages dhe hambarët daton nga fillim të viteve 1800. Ekziston mundësia të marrësh me qira dy cottages, Eldhus dhe trap.

Ju lutem dërgoni sugjerimet dhe lidh ju doni të këtu.