Allbergsbacken

Allbergsbacken është pulk Holm s- dhe të drejtuar sajë No. 1 me një plazh me pamje Holmsjön. Për të marrë në kodër në këmbë, me automjetin ose skuter. Herë pas here shoveled gjithashtu një park makinë në läggdan vetëm mbi kodër.

Duhet të shkojmë në mbrëmje, ka ndezur ndriçim me dorë në vend. Ndriçim vjen me ndihmën e dritës (e gjelbër), ulur në lampstolpen deri në rrugën. Dritat shkojnë jashtë automatikisht me një orë me zile.

Allbergsbacken 2012

T.v.: Fotot e kodrës, pushime sportive 2012.
T.H.: Button të kthehet në dritat.
.
Hill është e vendosur nën Way 320 (62°39’10.3N 16°38’09.4″E) vid korsningen in mot Holms Kyrka när man kommer österifrån – från Sundsvall. Në hartën më poshtë për të zoom në dhe të shohim më të saktë.

Kthehu tek Leisure