Diversioni i Österström

Në Österström ishte një qendra të mëdha lundruese e cila i jep një mjedis historike me atraksionet disa. Për shembull, një 100 kupeja mosha makinë në origjinal, Shtresë e jashtme lokomotivë është restauruar dhe një ujë-powered carousel – i parë (i vetëm?) në botën e llojit të saj. Këtu ju mund të ecin përreth dhe të gëzojnë kujtimet e mjedisit.

Përveç kësaj ofrohet në një numër të aktiviteteve përmes Estate Österströms, e cila sot funksionon si qendër trajnimi dhe restorant.

  • Peshkim - Liqen private me peshk lojë ose disa liqene të egra dhe trolling në Holmsjön. Mësoni më tepër rreth peshkimit këtu.
  • Arttour - Vizitat në Curt Agge në Aggegården me udhëzim.
  • Kullotat dhe konjak - Përvojat historike me udhëzues nga Hembygdsföreningen.
  • Tre- ose pesëgarësh - Sfidë njëri-tjetrit në fizikë dhe logjikës.
  • Kockduellen - Së bashku me chefs tona jeni duke bërë darkë sonte.
  • Bastukåta - Relaksimi dhe not në brirë tonë woodburning.
  • Argëtuese muzikore - Enjoy muzikë të bukur instrumentale dhe pëlqen atë ose rapsod.
  • Rentals kanoe - Me qira një lundër për të eksploruar liqenet. Kanotsläpagn mund të marrësh me qira për të, nëse e dëshiruar. Lexo më shumë rreth qira kanoe këtu.

Nëse keni pyetje dhe doni të dini më shumë, Kontakto Österströms Manor poshtë:
(Lidhje e drejtpërdrejtë në aktivitetet Österströms këtu.)

osterstrom FöretagKonferenca Österström & Kursgård
Strehim, Restorant, Aktivitetet, Entertainment mM.
Kontakt: Tommie Vesterlund - 0692-301 00, tommie@trapatronen.se
Faqe Hyrëse: Österströms-konferens.se
.

Kthehu tek Leisure