Rentals kanoe

Merrni një udhëtim të butë në Holmsjön, në një nga liqenet e vogla në zonë ose të marrë ato në psh Jorezidente aventurë. së bashku ujit Indalsälven. Holm Sportklubb kanë canoes me qira, në bashkëpunim me Konferencën e energjisë Baltik.
.
Holms Fiskevårdsområde (Kliko për të hartë më të madhe)
Në ruajtjen e peshkimit Holm s tani janë edhe disa të sapo iläggningsplatser lumenjtë që e bën shumë më të lehtë dhe të nisë, dhe për të marrë jashtë në ujë.
Mësoni më shumë për zonën tonë të peshkimit dhe të shihni një hartë këtu.

Totali në dispozicion 6 canoes (kanadez) me qira.

.
Çmimet
1 kanoe vozis me transportin, dhe 2 lifejackets:
6 tim 140 kr, 1 ditë 200 kr, 3 ditë 500 kr, 1 v. 1000 kr.
.
Është gjithashtu e mundur edhe për të marrësh me qira rimorkio.

Informacione
homepage Konferenca Österström ose telefon 0692-304 00

Mbrapsht në Turizëm / Leisure