Anund Farm dhe Vike vrapim udhë

Anund FARM vrapim udhë

Për ata që duan të marrin një ski freskuese ose një shëtitje e bukur verore janë dy shtigje hapur raundin e vitit. Një këngë të shkurtër pak undulating dhe ndriçuar i Anundgård në 2,5km. Përveç kësaj ka një udhë të mëtejshme alternative në 8 km (t.o.r.) nga Anundgård te Österström, të cilat lidhin të shkurtër. vende të përshtatshme për fillimin / Finish me objektet mira parkimit janë Holm Vallen, Anund Manor School dhe Österströms Estate. Në dimër, gjurmët janë mbajtur vazhdimisht në gjendje të mirë, kur mbuluar bora lejon. Në të djathtë ju do të gjeni gjithmonë gjendjen e tanishme udhë. ndriçimi elektrike është automatikisht dhe qëndron me radhë deri në orën 22:00.

Kontaktoni per informacion:
Max Wikholm 070-669 44 52

Spårrapporter
Här på skispår.se kan du läsa och prenumerera på färska spårrapporter via e-post.
.

Raporti më i fundit
nga ullukut:

Holm Wallén Trails Map
(për madhësi më të madhe – klikoni këtu)

Më shumë informacion me harta, etj. mund të gjenden në skidspår.se:
Skidspår.se / Vasternorrland / Sundsvall / Stockholm argjinaturë
.


.

Vike vrapim udhë

Vike Relay, vit skidarrangemang në Vike.

Edhe në Vike është një 2,5 kilometra e shtigje të njohura për stafettävlingar e saj vjetor. Udhë është e ndriçuar dhe fillimi dhe mbarimi në shkollë Vike. Ju gjithashtu mund të zgjidhni një lak të shkurtër 1 km. Udhë menaxhohet nga Vike përbërë Vullnetar.

 

Ignition e ndriçim është bërë me dorë me shenjën nën llambë në furrë, shih shenjë në vend. Dritat do të fiket automatikisht 21:30.

 

Kontaktoni per informacion:
Holger Sahlin 0692- 500 38

 

Më shumë informacion me harta, etj. mund të gjenden në skidspår.se: Skidspår.se / Vasternorrland / Sundsvall / Vike
.


Çfarë do të kushtet ski?
Moti i detajuar lokale parashikimi për Holm në ditët në vijim do të shihni në mot.

Mbrapsht në Turizëm / Leisure