Peshkim / HOLMS fiskevårdsområde

Harta Larger këtu.

ruajtja peshkimit Holm është 45 km në veriperëndim të Sundsvall. qarkut Holm është e pasur me liqene dhe lumenj me një peshkim të ndryshme në verë dhe dimër. Këtu janë troftë, shkrumb, kokosh, ylber, bass, pike. T.o.m. udhëtime të huaj rregulluar.

“Holm Sea sjell në mendje thellë troftë të lartë”
Mësoni rreth peshkimit në Holm këtu në Sundsvall TIDNING, një artikull të gjerë me shumë fotografi.
.

licencat e peshkimit
Për të gjithë Licenca e peshkimit është e nevojshme. Arsyet peshkimit në Holm menaxhohen nga HOLMS fiskevårdsområde, Përveç nga liqenet me qira Iron Horse (është hasttjarn.se) dhe Lövåstjärn (është Trading hyrë).
• .Në Madhe Järptjärn mund të peshkut char ekskluzive Arktik dhe troftë. Për peshkim në Järptjärn Madhe shiten vetëm rregullat ditë të shkurtër dhe të veçanta zbatohen. Lexo më shumë Holms FVO nën “Large-Järtjärnen”.
• për pak-Järptjärn zbatohen detyrë të veçantë. Lexo më shumë Holms FVO nën “Peshkimi Corporate / marrëveshjet private”.

Lista e Çmimeve (data 20180727)
.
Lloji i kartës Periudha Çmimi
Peshkimi licencat kalojë vjetor 200 kr
Peshkimi lejon biletë javore 120 kr
Lejet e peshkimit ditë short 60 kr
Lejet e peshkimit në ditët e Madhe Järptjärn shkurtra 120 kr
Trolling 4 Lutuni dygnskort 100 kr
Trolling 10 Lutuni dygnskort 250 kr
Trolling 10 lutem 3 ditë 500 kr

Trolling 4 biletë karrem sezon 500 kr
Trolling 10 biletë karrem sezon 1500 kr

Licencat e peshkimit janë të blera përmes;
kopanis në 123 442 59 14. Shkruaj në bazë të tabelës së mësipërme; “Lloji i kartës, epokë (dhe të lumtur dhe bilregnr tuaj)”. T.ex. “Lejet e peshkimit në Järptjärn Madhe, ditë të shkurtër, ABC123“,
online via vizita visitsundsvall.se,
Sandnäsets Camping 076-826 89 14,
• ose nga këto dërrasë i Holm;
Prirje 129 – Roland Hultman (070-222 19 79)
Österström 120 – Jan Stromberg (070-209 47 41)
Anund Farm 122 – Max Wikholm (070-669 44 52)
Loviken 135– stefan Maina (070-303 31 66).
Grupi Card për komponimet në garat Jig dhe aranzhimet e ngjashme. çmimi i synuar 10 SEK / pjesëmarrës dhe dite. Këto karta janë shitur vetëm nga Bordi i Drejtorëve.

Rregullat e peshkimit
Për peshkim, ajo mund të jetë e ndryshme për rregulla të ndryshme në varësi të cilën peshku ju peshk, Ku ju peshk, me të cilin mjet dhe në qoftë se ju nuk jeni provincial apo. Aksionerët peshkimi me karavidhe është e ndaluar, por eksploruese organizuar bërë për vlerësimin e stokut (në interes; Keith Sahlin 070-374 10 35). rregulloret e peshkimit mund të gjenden në Faqja e internetit Holms FVO-së.

Zhvillimi i turizmit të peshkimit
Për zhvillimin e turizmit të peshkimit në qarkut Holm operon me Holm Ruajtjen Peshkimit bashku Hushållningssällskapetäs a S.Ç.. “Leaderprojekt”. Lexo më shumë këtu (pdf).

Akomodimi gjatë udhëtimit
Duke kërkuar për beachside akomodues ka në dispozicion Sandnäsbadens Camping. Ju gjithashtu do të gjeni opsionet e tjera Rentals pushime dhe strehim.
.

Peshkimi me kanoe në Holm..
Peshkimi kanoe
Nëse ju doni të kombinuar peshkimit me një udhëtim të bukur në canoes janë canoes me qira HOLMS Sportklubb.
Lexo më shumë dhe të shohim çmimet.

.

Shih hartën e bazë Holm liqenit.Harta Sea me bazë Holm Liqenit
Për të shmangur të panjohur për shkak të Holmsjön ose të merrni ndihmë për të marrë nëpër mjegull ka HBU bëri një hartë GPS-bazuar. Ju thjesht mund të shihni arsye, bregdetare dhe ku ju jeni duke përdorur smartphone tuaj (t.ex. Iphone / Android).
Shih hartën e detit këtu.
.

Shih ujin e sotme.niveli aktual i ujit në Holmsjön
Holmsjön është një rezervuare rregulluara të ujit. Të ndryshon nivelit 4 m në mes të verë dhe dimër. Ju mund të lexoni më shumë dhe të shohim nivelin aktual sotëm të ujit në liqen.

.
Ndërtimet në vende beachfront.
vende beachfront – një amendament që
lehtëson ndërtimin e rreth Holmsjön

Holms FVO ka qenë një organ konsultativ dhe iu përgjigj pozitivisht komunën për ndërtimin e një zone përgjatë Holmsjön, më veçanërisht Prirja-Västbyn dhe Gimåfors. Plani është ende në zhvillim e sipër dhe nuk ka ende.
Lexo më shumë, shih zonë Holm hartave këtu.

Më shumë info mbi vende beachfront me harta e zonës dhe përshkrimet e Holm.
Një ndryshim në ligjin për mbrojtjen e lokacioneve ujore ishin 2010 për të stimuluar zhvillimin lokal. Ju merrni sot sipas rregullave të ndërtimit të mos ndërtuar afër Holmsjön se 100 metra, atëherë përjashtimi kërkuar. Për lehtësinë e nygbyggnationer dhe për të rritur atraktivitetin e ndërtimit të rreth rrethit Holm propozon një rekomandim nga komuna (Urbanistikën dhe Departamenti i Planifikimit Strategjik) që në të ardhmen ajo duhet të lejohet për të ndërtuar afër ujit në mes të tendencës dhe Västbyn. Holms FVO i është përgjigjur pozitivisht kësaj konsultim në besimin se ajo do të përfitojnë qarkut Holm. Mëso më shumë rreth "Zhvillimi rural në plazh pozicionet afër" website komunale.

.

Përshkrimet fushë për Holm Gimåfors nga komunal propozimi i planifikimit.
Strandnara-ligjit holmsjon

Strandnara-ligjit gimafosrsKontakt
kryetar. Holms FVO Max Wikholm 070-669 44 52.

Faqe Hyrëse
HOLMS fiskevårdsområde – Informacion shterues peshkimi Holms FVO (Udhëzues Sundsvall peshkimi).

mund

Më shumë informacion:

  • një komod “vënë dhe për të marrë”-peshkimi për peshk lojë ofruar për gruppbokninger në për Järptjärn (devijim i Österström). Qiraja Liqeni i Trading hyrë.
  • Anesthetics lokale friluftsföretaget Trading hyrë ofron një shumëllojshmëri të aktiviteteve të peshkimit në verë dhe dimër. Ju gjithashtu mund të mësoni më shumë në lidhje me ujërat të ndryshme të peshkimit në Holm.
  • Peshkimi Bjärtsjöarna (midis Holm dhe Liden) – bjartsjoarna.se
  • Lövåstjärn Peshkimi në Holmsjö Butt – Trading hyrë.
  • Peshkimi Hästjärn (Loviken) – hasttjarn.se
  • Nga Polonia, mbajtur udhëtime ekskluzive peshkimit në Holm të Eventur Peshkimi & Udhëtim. Lexo anën e tyre të Holm peshkimit me Kjo fotografi shumë të bukur (“googleöversatt” në suedisht). Orginalsida på Poland këtu.

Mbrapsht në Turizëm / Leisure ose Komponimet