Dollar tru

Tru Hill është një zonë ski familjes për të mëdha dhe të vogla me interes alpine. Këtu janë dy heq me një pjerrësi të lehtë për fëmijët dhe fillestar, dhe një shpat më të guximshme për pak më të sigurtë. Përveç kësaj, ekziston një udhëtim me sajë vogël kodër tjetër për Familjen. Shpat tru shtyrë rajoni Sundsvall-së më i vjetër dhe më të bukur – läs artikel om backen i ST, 27/1 -13. Hill është operuar nga vullnetarët Vette Alpine nëse dhe vendosur në Vättaberget një mil verilindje të kishës Holm s.

Hill mbajë fundjavë zakonisht të hapura dhe festat shkollore për kushte të dëborës. Në Vättaberget është edhe një kasolle ngrohjes dhe strehimore për tiganisje dhe vintermys.

Trail Map, kliko për të zmadhuar.
Trail Map.

faqe facebook Vette Alpina-së:

Kontakt:
ski tru Hill vettenalpina@gmail.com.
CEO Andreas Hassel 073-0635491.
arkëtar Roy Resare 0692-105 11.

Faqe Hyrëse me orarit të punës:
vetten.se

Kthehu tek Leisure