Takimet dhe minuta

Këtu që ju do të gjeni informacion në lidhje me protokollet dhe takimet.
Procesverbali do të ruhen në “pdf-format” ose “fjala-format” dhe hapet në një dritare të re kur ju klikoni mbi to. Për të shkarkuar një dokument, right-click dhe zgjidhni “Save Target As…” (ose ekuivalenti në shfletuesin tënd).

Për të lexuar dokumentet PDF ju nevojitet
du Acrobat Reader (Shkarko këtu).

HBU F / T Mbledhjet e shoqatës
120313 Minutat e Takimit Vjetor (nuk rregullohen).doktor

Idea takime HOLMS për një Holm gjallë

Österström, 16/1 2013 VISA.

 • Trajnimi Lifesaving si Thomas Åslin mbahet para Krishtlindjeve tërhequr shumë njerëz dhe është një fitim i madh për sigurinë e Holm. Mund të jetë një edukim në vite.
 • Turbinë propozoi para rrethit Holm monitorohet për banorët. A mbani në kontakt me ta dhe të bien dakord, ndër të tjera. Rruga për Nötåsen shoveled. Direk Matja e demoluar në shkurt dhe ndërtimi do të jetë i. Çdo shoqatë biznesi mund të presim dhe do të shohim se çfarë forme e organizimit të mirë të përshtatshme për të marrë ndihmë fshat. Rimbursimi do të përfitojnë çfarëdo lagje të tërë.
 • Informacion mbi situatën me Kryesore lartë dhe shtëpitë e mësuesve.
 • Kushton VETEM 30 kr për një qese shopping hemkördfrån ICA Liden servicelinjen tuaj. Mëso më shumë rreth asaj se si për të shkuar në lidhje me këtë.
 • Tommie kontrolluar me Bear Nordling – Mittlandia të vijnë dhe të flasin për udhëheqësin e projektit (Grantet rurale). Ai nuk mund të marrë pjesë sot. Përpjekjet e reja janë bërë.
 • Macken është e mbyllur përgjithmonë. Opsioni i vazhdueshëm Operacioni / qira duhet të hetohen!
 • Projektet Kreu diskutuar si një zgjidhje në pushtet një numër të projekteve bashkëkohore në fushat si për shembull. dyqan / stacion gazi, broadband rollout / telefonia, zënie (m.h.a. Heico Basten). Shkurtimisht kontribuon në nivel lokal 30 % e kostos dhe për të marrë pjesën tjetër të granteve mbështetëse. 30 %-kostoja mund të vlerësohen vullnetarizmit. Frymëzimi nga projektet e të tjerëve mund të gjenden në Projekti i rrjetit rural të dhënave.
 • Sugjerime për të mundur. studimi ose Përvetësimi njohuri nga Alby dhe Ljustorp si ata të drejtuar MACK / biznesi.
 • Fun për një të ri vegjël familja ka lëvizur për Holm. Duhet të marrësh me qira nga Lars-Ajk Sundberg. Më shumë me shtëpitë e zbrazëta janë të inkurajuar të provoni qera, të lumtur për familjet me fëmijë. Një mënyrë e mirë për të “prov-bo” dhe pastaj ev. në gjendje për të blerë.
  Shih shtëpitë për shitje dhe qira.
 • Site Funksionet ad për lajm dhe kalendar ka filluar të përdoret, mirë!
 • Bus Tours diskutuar. Më shumë se shkoni tani 2008, pavarësisht nga popullsi më të vogël. Nuk janë si shumë në autobus për të Kovland nga Indal Liden si nga Holm. Më të moshuarit janë tani autobus Holm në qytet, për pazar në Birsta mm. pasi ajo kushton vetëm 100SEK / muaj (!!) për ata që të hipin në autobusin në tërë komunën. Vendosë mbi ev. turändringar do të jetë në tonë. Mënyrë qesharake të mjaftueshme, Këshilli i Qarkut dëshiron për të ulur poshtë 30% në autobusë, ndërkohë që komuna dëshiron të dyfishojë transportin publik për të 2020. Mirë mbështetje nga qendra Megjithatë, për zonat e largëta dhe Holm. Lexo më shumë rreth udhëtojnë Holm-Sundsvall.
  Komente apo ändingsförslag në autobusë / orar autobusi është gjithmonë i mirëpritur nënvizon rrugë Tommie running; tommie@trapatronen.se .
 • Gazeta Liden, botuar edhe në Holm, duke kërkuar më shumë materiale për mbështjellës dhe mirëpresim sugjerimet më shumë nga Holm-ana.
 • Akull nuk ishte menduar të jetë flushed në vite, por tani ata ngarkuar për kërkesat akoma filluar t'i shtyer. Ka qenë fëmijë në vend për të shkuar përpara është e ngrirë akull dhe mbahet tani shtim “trung këpucë-disko” në natën e premte shumë pak dhe të mëdha!
 • Ajo kohët e fundit ka Skenari i shkruar dhe në fonogram Holm për filmin e ardhshëm blockbuster. Frymëzimi është marrë nga mjedisi i bukur deri këtu.
  Jessica Falk në vetvete është i përfshirë në krijimin fonogram.
 • Next Holm-Takimi kohë / data nuk është vendosur ende, lexoni më poshtë.

Marrja në takimin e ardhshëm:
– Tommie'll kontrolloni sërish me Bjorn Norling nëse dhe kur ai mund të vijnë për kreun e ardhshëm të projektit takim për të folur rreth liderit, Pastaj ne të përcaktojë datën dhe kohën.
– Janne Vinroth kontrolloni urgjentisht me Alex, nëse ju mund të me qira stacionin e gazit / pompë deri në një njoftim të mëtejshëm. Një takim i parë në të ardhmen e afërt mund të jetë e nevojshme për këtë.
– Niklas has interesuar parë, Janne, i affärn dhe të tregojnë interesin tonë.
– Gunilla folur me ICA Kovland e interesit Holm Hall si degë.
– Niklas fixes një kuti ide mbi Holmbygden.se ku lehtë mund të shkruaj sugjerime mbi çfarë duhet të bëhet në Holm.

Församlingshemmet 5/12 2012 VISA.

 • Dikush në bashkëpunim me Ica KOVLAND ishte i interesuar ica ishull sallë.
 • Goran Loviken wondered nëse është e mundur për të marrë hua AED për ngjarjet Gimåfors. Po ajo do të jetë i lumtur të jetë atje është e zënë. Olle Frisk ka plane për një fondacioni / fondit për të administruar starter kardiopulmonare dhe para lidhur me këtë.
 • 16 dhjetor, ajo trajnimi me Thomas Åslin rreth të ri SMS lifesaver.
 • Turbinë era u diskutua më tej.
 • HBU do të marrë një takim lidhur. Shoqata ekonomike të lidhura me turbina ere të ashtuquajturat. Peng ndërtuar.
 • Ne do të përpiqemi për të ftuar Björn Norling, leaderprojekt mittlandia lidhur në Holm.
 • Kalendari dispozicion në holmbygden.se / calendar ku të gjithë klubet vënë një takim dhe aktivitetet. Ju mund të shihni kalendarin kështu që nuk bien ndesh me shoqatat takime dhe aktivitete të tjera para se të vënë në.
 • Telefonia fikse e rëndësishme, një besim. Përgjegjësia Komunal. Alarmi sigurisë.
 • Imazhi i keq për Österström Holm me komunikim të dobët me rrjetet e telekomunikacioneve dhe internetit. Njerëzit të cilët kanë comviq mes tjerash. kanë mbulim të dobët deri këtu. A është e mundur që të ketë një komunikim më të mirë?

Marrja në takimin e ardhshëm:

 • Tommy'll kontrolloni me udhëheqësin e projektit.
 • Janne vinroth shikon Shoqërisë Ang Kooperativës. Peng ndërtuar.
 • Gunilla folur me ICA Kovland e interesit sallës ICA ishull
 • Lars-Göran thirrje ica rrëshqitje ang. të urdhërojë dhe të marrin sende ushqimore për Holm.

Takimi i ardhshëm: E mërkurë 16:e januari kl:19.00 on Österström.

Holmvallen 21/11 2012 VISA.
 • Takimi Kthehu: Çfarë ndodh në shkollë sot?
  Hans-Olof Sandstrom Kuratori thotë se ai ka biseduar me të gjithë prindërit (Mospërputhje - nuk Patrik p.sh.) dhe të gjithë ishte i lumtur që të ketë fëmijët në Liden. Çështjet lokale u diskutuan më tej.
 • Takimi Kthehu: Është Österström bygdeförening la? Do të ketë një palestër në Österström?
  Nuk ka vend partia e majtë sot. Billy marramendës jashtë nedervåning, do të jetë strehim privat, Takimi i planifikuar jashtë - për të gjithë Holmbor. Më shumë informacion mbi Holmbygden.se / pagesat / djathrave-Troms ndërtuar fermë bashkim /.
  Bagarstugan la Kompleksi për qira.
 • Takimi Kthehu: Fletushka në faqen e internetit dhe takimet duhet të bëhen dhe vendosen në inbox përreth Holm. Fletushka është shkruar nga Niklas, dërguar nga Patrik Anders ("Buddy Pajtuar") Printime fikse tëra 500p. Flyers kanë 121121 Ora është shpërndarë nga Gimåfors për Anundgård. Ingela, Për të Kentit, Catarina dhe Kent N tej parashikon divident.
 • Takimi Kthehu: Upprop i Holm! Ne duhet të përpiqemi që të përdorin atë që është në fshat sot për nevojat tona. Niklas ka shkruar me Flyers, të cilët janë / do të shpërndahen.
 • Takimi Kthehu: A mund ne të rregullojmë një piknik keqe në Sjöändan kryqëzimin me pamje drejt Holmsjön.
  Catarina / Kent nuk ka marrë të mbajë të Trafikut Autoritetit përkatës, do të kthehen. Megjithatë, ju nuk mund të shihni liqeni ... është me të vërtetë se të mira me pyll të partisë lanë?
 • Takimi Kthehu: Çfarë është me pompë benzine. Aleksandri duket se të duan të heqin qafe e pompës? Kam biseduar me PEMA për të karburantit,. A nuk të tingëllojë si ata duan të marrin përsipër "stacionin e gazit". Më mirë në qoftë se dikush / shoqata dëshiron që të marrë përsipër. Krijimi i një shoqate të fshatit / kooperativë? Lehtë për të marrë kontributet e para si. Çfarë ka pompë kemi sot? pushtet, kortautomat m.w.?
  Janne kontrollohet me Aleksandrin si funksionon tani:
  Është e vërtetë se Aleksandri dëshiron të shpëtoj prej tij. Ai dëshiron të jetë, megjithatë, shesin frigoriferë, kompresorë, etj. ndërsa pompë. Ne gjithashtu diskutuam opsionet e ndryshme.
  Shembuj të pushtimit janë nga Solleron, Dalarna. Një model për ne?
  Shikoni se si ata kanë bërë në spikatur spirancë nivel dhe Sörbygden?

  Kent kontrolluar më tej me PEMA-n ...
 • Takimi Kthehu: Thomas kontrollon me Ljustorp se si ata të drejtuar pompë dhe dyqan në një model kolektive.
  Biseduar me një ish-koleg, një shoqatë fshat zotëron dyqan me të gjitha Gadgets (frigorifer, Kyl etj). Atëherë ata i shqyen jashtë për një biznesmen, i cili drejton atë. Këtu në Holm, situata është pak më ndryshe me një pronar privat të pronës, pastaj duan të shesin frigorifer o frigorifer, ndërsa stacionin e gazit.
 • taksat më të ulëta të pagave në Holm për disa kompani p.g.a. ajo është në zonën e mbështetje (shtatë, fluturime dhe taksitë transportit). Janne kanë përvjedhur më parë në operacionet e taksive. Niklas shkruan me kompaninë në faqen e internetit për të stimuluar sipërmarrjen në Holm.
 • e rrotull në Stugun parë ... 4 vonesë, vit pas 125 vonesë. konkurrencë e tillë duhet të jetë në gjendje për të punuar këtu me, sidomos me ramps reja gjobë rreth liqenit.
 • Ne kemi nevojë për të marrë Lajmi më pozitiv në gazeta dhe Holm internet.
 • film televiziv është bërë Polakët në verë. në dispozicion?
 • 700 € me udhëtime dhe anije M.M.. nga Polonia.
 • Ang. erë: Cable ka qenë i tërhequr për Lövåsen nga Liden. Tanke në dispozicion për zgjerim në të ardhmen është. diskuterades ndërtuar Peng.
  EULOS ka marrë përsipër projektin nga Vinbolaget.. Asnjë aksionet do të shiten. EULOS kanë interes që të ketë kontakt me fshatarët të drejtpërdrejtë dhe të na japë byapengen direkt, pa e komunës si ndërmjetës. Sigurohuni që të bashkëpunojmë dhe jo të konkurrojnë mes klubeve në Holm.
 • Jo aq shumë angazhim sot për të mbajtur lart çon për skuter. Njerëzit nuk vijnë dhe të shkojnë snowmobiling në të njëjtën masë. Mjerisht.
 • Leisure Këshilla! Fushë patinazhi tani Lillsjön dhe Anundgård Lake.
 • Duhet të jetë festë Lucia 13:e në Kishë.
 • Julaktion shtëpinë e famullisë në dy javë. Edhe më shumë informacion mbi mbrojtjen e aksidenteve në vend i humbur. arrest kardiak (operator SOS vendos) aksident trafiku, zjarri dhe mbytja (Komanda e brendshme RTJ vendos) ndërveprojnë përmes SMS në vend i humbur. (Ljustorp, Ishull, Överturingen, North Hazel dhe laraskë vende gjyq).
 • Heico Basten, konsulent OkupimiAkomodimi në Stöde (Fillimisht nga Hollanda), foli për kompaninë e tij Destis dhe mundësitë e tyre. Shofer në bashkëpunim rrethit mbështetje nga një ashtuquajturën. Leaderprojekt. Kisha është projekti që. 2 familje kanë lëvizur në, 3 fam. ka të bëjë me, 1 të tanë. VarVar Emigrantët bl. një. via BE:ekspozita më e madhe e migrimit në Holandë, faqe, aftësitë communities.IT nevojshme në Sundsvall. Shumë duan të punojnë në qytet, por të qëndrojnë në fshat. Distanca në qytet nuk është problem në rastin e tyre. Jo si shumë të menaxhuar për të shitur shtëpinë tani në Holandë, por shumë nevojë për punë. Tërheqje është bashkëpunimi natyrore dhe livskvalitét.Ett me Heico dhe kompania e tij Destis do të përfitojnë Holm. Financimi është e nevojshme, megjithatë,. Një projekt Leader mund të filluar. Ajo kërkon angazhim për të mbajtur. Björn Norling, Mittland, mund të ju tregojnë më shumë dhe e di se si funksionon.
 • sigurohuni një nga çdo shoqatë do të në mbledhjen e tij të radhës.
  HBU F / T - Zhvillimin e Qarkut Holm s Företagand dhe Turizmit - Erica paragjykim (Janne kontakt)
  Holm s Sports Club - Owe Eliasson (Thomas kontakt)
  Shoqëria Historia lokale Holm s - (Thomas kontakt)
  Holms Husmodersförening - Greta (Ingela)
  Draka Klubi sajë me motor mal - Motor dhe sajë me motor - Jan-Erik Nilsson (Kent)
  PRO Holm - Staffan Andersson
  Gimåfors Bygdegårdsförening –
  Vike-fitimprurëse shoqatë tregtare - Holger Sahlin (Max)
  Österströms Bygdegårdsförening - Carina Hultman (COME?)
  Österströms Estate - (Thomas)
  Sandnäset - Diane (Pontus)
  Roland (Janne)
  Fiskevårdsområdet - Stefan Maina (Pontus)
  Këshilli i Kishave - Ulla Grelson (COME?).
 • Data Next 5:dhjetor në 19:00, Församlingshemmet. Gunilla të shohim nëse ne mund të marrë hua në shkollë, alternativisht Församlingshemmet. Gunilla të shohim nëse ne mund të jetë në shkollë, alternativisht Församlingshemmet. Niklas shpall takimin e radhës në faqen e internetit dhe nëpërmjet e-mail.

Holmvallen, 18/10 2012 VISA.

 • Shkolla sot? Përveç kësaj, p.g.a aktualisht në gjumë. një mësues i cili mungon. Tani për tani, mungesa e bazës së fëmijëve megjithatë, e bën atë ndoshta skolort është më e mirë në këtë kohë. Ajo që ne dimë është se ne kemi nevojë për më shumë fëmijë (!) për të mbajtur drejtimin e shkollës dhe cilësinë.
 • Ne duhet të përpiqemi gjeni "gjë tonë" në Holm. Ndoshta një zonë e ngushtë që na profilin, liksom t.ex. Näsåker ka festival Urkult dhe të vënë rrethin e tyre në hartë.
 • Ne duhet të jetë më mirë në punojnë kundër qëllimeve të përbashkëta të fshatit, ajo krijon kohezion në Holm.
 • A mund të organizoni një byafest vjetor me një fokus relativisht të ngushtë. T.ex. en countryfestival.
 • A mundet një marrëveshje dimrit të jetë diçka? Get data zënë, kohë të vitit, Ndryshe verë. Ide për aty.
 • Holm Cup ashtu siç u nxorrën relativisht pak njerëz - shumica e lojtarëve. Më mirë me pak Holm Kupën, shumë prindër. Megjithatë, shumë konkurrues me gota të tjera. konkurse boules mbajtura gjatë verës punon edhe me vizitorët dhe përdorimin e bar-rostiçeri.
 • Është mbetur shoqata Österströms qarkut? Do të ketë një palestër në Österström? Kontrolluar nga takimin e radhës.
 • Disa ende nuk e di nëse Holmbygden.se. Flyers duhet të bëhet dhe të vënë në inbox rreth Holm. Sprovë për të bërë me qëllim të promovimit Holmbygden.se dhe takimin e radhës. këto të përcaktuara në inbox.
 • Shumica kanë lëvizur në tub Deep interesant. Si është e? Njerëzit duhet të jenë të tërhequr për rrethin Holm në përgjithësi edhe.
 • Upprop i Holm! Ne duhet të përpiqemi të përdorim atë që është në fshat sot nevojave tona, t.ex. marangoz, shtresa qilim, piktor, Österströms Estate. Bizneset në Holmbygden.se/foretag. Më shumë janë të mirëpritur për të shtuar në atë ku të lirë! Do skrivaa në fletushka.
 • Polakët janë punësuar në fshat dhe ata kanë gëzuar këtu. tani do të shkojë përsëri në Poloni, por janë të interesuar për të qëndruar në Holm. Një i ri do të shkojë në atje tani. Ekziston një nevojë për të bërë më të lehtë të marrësh me qira në Holm. Ajo tërheq njerëzit në fazë të mëvonshme bërë banorë të përhershëm.
 • Nuk është gjithmonë një radhë dhe ka gjithmonë interes për të lëvizur në të "New ndërtuar". Ekziston një nevojë për strehim me qira. Shumë keq "në shtëpi i lartë" dhe "Strehimi Mësuesit" është keqmenaxhuar.
 • mund të kemi rregulluar një pushimi të keqe në Holmsjö Butt në kryqëzimin me qëllim të Holmsjön - "Gateway në Holm". Bisedoni me departamentin e transportit, nëse ajo është në rregull për të zgjeruar udhëkryq ku tashmë shumë shumë në dispozicion. Mund të merrni një kontribut për këtë nga qeveria e krahinës. Duke parë Autoritetin trafikun e mundësive për mbledhjen e ardhshme.
 • Asgjë konkrete ka qenë rreth e rrotull Affär'n për shitje. Palët e interesuara janë, megjithatë,, por asgjë nuk ka ardhur nga një e shtënë.
 • Statusi i karburantit pompë diskutua. Alexander dëshiron të mbajë atë, ose keni nevojë për dikë tjetër të kujdeset për atë? Kollas për takimin e radhës.
 • Ne duhet të flasim për Ljustorp për mënyrën se si ata të drejtuar pompë e tyre dhe dyqan në një model kolektive. Duke parë kontakteve në Ljustorp për takimin Nostalgia.

.
dokumentsamling HBU-së (për drejtorët)
Lexoni dokumentet dhe procesverbalet e mbledhjeve të (hapet në një dritare të re).
1. Hyni në Google Drive me llogarinë tuaj të Google.
2. Pastaj klikoni në “Ndau me mua” në të majtë për të gjetur dosjen HBU-së.

Nuk mund të hyni në! Zhdukur llogari Google!
Është e email-it tuaj Gmail ju automatikisht keni një llogari Google. Nëse ju nuk e keni atë, të bëjë një llogari të Google këtu, merr vetëm 2min!

pastaj klikoni “Unë preferoj të përdorni adresën time të emailit tanishme”, ju mund të përdorni adresën tuaj të tanishme email si një llogari të Google pa krijuar një adresë të re Gmail.