Gjej Holm

Holm është e vendosur 50 km në veriperëndim të Sundsvall. Nga Sundsvall ju përzënë rreth një mil në rrugë 86 dhe të kthehet off në Kovland drejt rrugës Holm 320. Rrugët gjithashtu lidheni qarkut Holm nga qytetet Liden, tronditur, Torpshammar dhe Kälarne. Shkruani adresën tuaj më poshtë për drejtimet deri në Holm (kishë).

Më poshtë, ju mund të zoom dhe të ndryshojë pamjen hartë në satelit- ose m.h.a terrenit. buttons

Shiko hartë më të madhe në Google Maps

Nëse do të ketë një hartë nga Hitta.se
Këtu ju do të gjeni një koleksion të en mängd olika kartor över Holm.

Koordinon ata lundrimit me GPS navigator /.

WGS84: Vjeç N 62 ° 39'26” Lon E 16 ° 37'48”
dhjetor: 62.6573, 16.6301
RT90: X: 6949828, dhe: 1542298

A keni vägnavigator dhe duan për të gjetur adresën, ju mund të hyjë:
Adresa: Anund Farm 180, qytet: Rrotë.
(Kisha Holm s)