Informationsfilm om Holm

Ju lutemi të marrë pjesë në filmin tonë të informacionit rreth Holm. Filmi është në dispozicion në të dy suedisht dhe anglisht. Të tregojnë film Pikëpamjet nga zona, çfarë të bëjë në Holm M. M.

Shikojnë në anglisht?


Kliko mbi butonin luajnë dhe të përfitojnë nga pikëpamjet tona idilike dhe
çfarë qarkut ka për të ofruar.

A ju preferoni për të shkarkuar filmin rreth Holm? Kliko këtu.