Film Holm – në anglisht

Ky është një film informacion në lidhje me Holm Parish. Holm ndodhet përgjatë liqenit Holmsjön 50 km në veri perëndim të Sundsvall integrimit në mes të Suedisë.


Ju lutemi të marrë një pjesë të pikëpamjeve tona të bukura dhe çfarë fshati mund të përballojë.

A ju preferoni për të shkarkuar filmin? Kliko këtu.