Blej Holm libër

NEW: Lexoni kritikat në Sundsvall TIDNING.
që nga rënia 2012 shitjen Paper Shoqëria historinë lokale Holm s në Holm. Lexuar në lidhje me librin dhe se si për të blerë atë në Holm ose direkt nëpërmjet internet – përshtatshme nëse jetoni huajt në Suedi ose diku tjetër botëror.

“Ishull – Pyjet dhe ujërat e tokës”
portretizon në fotografi dhe tregime jetës dhe fshat nga kohët parahistorike deri në ditët e sotme. pyjet, Liqenet dhe lumenjtë luajtur një rol të madh në jetën e njerëzve tregon disa nga librat në këtë libër. Libri merr nga mbetjet arkeologjike, Emigracioni në fshatin 1300- dhe 1400, kulm demografik në epokën lundrues në fund të 1800s dhe shumë shumë më shumë. Lexoni mbulesën e pasme.
.

Libri është në dispozicion në edicionin e kufizuar dhe kishte shitur tashmë gati 400 ekzemplar (!) I nëntor. Merrni mundësi për të porositur librin me ju. Porosit me telefon, ose shkarkoni atë në Holm nga dikush jashtë Bordi i Drejtorëve. Ju gjithashtu mund të urdhërojë shtëpi Libri me postë poshtë.

.

fakt: 250 dhe anët 1.2 kg imazhe dhe tekst për historinë Holms.
masa 27×22 cm.
Marrë: 250 kr.

 

Blerë librin me telefon / kontakt personal:
Anund Farm: Gunnel Eriksson 0692-302 25
Drevberget: Lars-Erik Wikholm 0692-500 26
Vike: Holger Sahlin 0692-500 38
Loviken: Göran Loviken 0692-510 42
Rrotë: Bygdestugan.
SUNDSVALL: Libri mund të blihen në dyqan Kulturmagasinet direkt në të djathtë dhe Vängåvans Librari (për 299 kr).
Më shumë njerëz në librin Hembygdsföreningen shitjes.

Porosit Online librin me postlevereans:

CLICK HERE mënyrë libër.
Anijeve me Posten (një libër):
në Suedi: 66 kr
Evropë: 225 kr
jashtë Evropës: 270 kr
.
pagesë:
Pagesa do të bëhet në mënyrë më të thjeshtë
me marrëveshje.
kontakt Hembygdsföreningen
ju për qasje
aftë të mirë.
.
Kontaktit për pyetje:
Lars-Erik Wikholm 0692-500 26
lars.erik.wikholm@tele2.se
Ju gjithashtu mund të përdorni formularin në të djathtë dhe në fushën e mesazheve për të dërguar një
e-mail me pyetje apo shqetësime në Lars-Erik.
Më poshtë ju dërgoni porosinë libër me postë. Mesazhi shkon në Hembygdsföreningen.
* = Fusha e kërkuar

.
Lexoni më shumë rreth Shoqatës së historisë lokale Holm s.