A e dini se…

 1. Bizneset në Holm 10% Punëdhënësi më të ulët të cilat mund të shfrytëzohen direkt në taksë mujore. Kjo p.g.a. se ajo është në një të ashtuquajtur. Zona mbështetje.
 2. Në broadband fibër Holm s që jep kompanive mundësi për t'u angazhuar në aktivitete në fusha të ndryshme.
 3. Në Holm jetojnë gjatë 400 banorë.
 4. Në Holm-së më shumë se 10 Komponimet që kënaqin shumë interesa.
 5. Ajo merr vetëm rreth 35 minuta për të udhëtuar nga Anundgård Sundsvall me makinë. Rruga ka qenë standarde shumë i mirë.
 6. Ka lidhje me autobus për në Sundsvall.
 7. çmimet atraktive shtëpive në Holm jep një strehim bujare dhe ekonomike.
 8. Mundësi për strehim tërheqës në apartamente janë. Shumë pa përpjekje dhe me kosto të ulët mujore.
 9. Në Holm është mundësia e komplote tërheqëse në afërsi të Holmsjön.
 10. Në shumë Holm së tokës së punueshme në dispozicion për entuziastët kalë dhe aktivitete të tjera.
 11. Holm takon një zonë e, që do të thotë mundësi për sipërmarrësit me frymën sipërmarrëse, për të bërë institucionet tërheqëse me zhvillimin e qëndrueshëm dhe kthimin e mirë.
 12. Në Holm jetoni në një mjedis stimulues, me mundësi të mëdha për aktivitete rekreative të tilla si sportet, gjueti, peshkimi, dhe afërsia në pyll.