Shërbim

Këtu do të gjeni informacion në lidhje me shërbimet dhe ndihmën që është në dispozicion në Holm.
emergjente Info – Starter zemër në nivel lokal në Holm Informacione Emergjencës për Holm gjenden lehtësisht me anë të kryqit të kuq në faqen e parë.
Në Farm Anund është një AED (defibrillator) pozicionuar për shpëtimin arrest kardiak para një ambulands arritur. motorino Heart shikohet në rast emergjence të Olle Frisk (Portiku) alt. nëpërmjet telefonit. Në Holm është gjithashtu i pari try i banimit në vullnetarëve Suedi i cili alarmuar direkt nga SOS në një aksident. Mësoni rreth arrest kardiak dhe ndihmë në raste urgjente në Holm, holmbygden.se / akut.
Kontakt: Olle Frisk 0730-484 511, 0692-30123.

Anund Manor School
Këtu, nxënës nga parashkollor në klasën e gjashtë. Shkolla ofron një ambient të qetë dhe pa stres, ku të gjithë studentët janë parë. rekreacion në natyrë është fokusi i shkollës.
Faqe Hyrëse: anundgardsskola.sundsvall.se
Karta: vendndodhjen e shkollës dhe ujëmbledhës
Kontakt: staffroom – 0692-300 62,
Rektor Roy Resare 060- 658 33 01, 073-275 29 83 roy.resare@sundsvall.se (f.n mësimdhënies. u zhvendos në Liden)

Farm Anund parashkollor
Parashkollor përbëhet nga një grup vëlla i fëmijëve nga 1 – 5 vit. Parashkollor që punojnë me vetëdije gjuhën, Puna e mjedisit dhe luajnë lärområden si të rëndësishëm. Arsimi në natyrë jonë që i jep fëmijëve mundësinë të provoni aktivitete të ndryshme në mjedisin lokal.
Faqe Hyrëse: sundsvall.se/anundgardsforskola
Kontakt: parashkollor – 0692-301 54,
Drejtori parashkollor Peder Soderman 060-658 32 80, peder.soderman@skola.sundsvall.se

Bookmobile
Si Bibliotekat publike kodrina do të kthehet bookmobile rreth Holmsjön me ndalesa këtu dhe atje në fshatrat. Këtu do të gjeni, ndër të tjera. Orar, mundësitë për ndalesa shtesë dhe në qoftë se ju doni për të marrë hua një libër të veçantë. Lexo më shumë.
Kontakt:
070-660 42 32, bokbussen@sundsvall.se
.

broadband
Lexoni më shumë për broadband në Holm.Shoqëria Holm projekt fibra për zhvillimin e broadband fikse, në mënyrë që të tërheqë fibra përgjatë Holmsjön dhe me degë në fshatrat përreth. Që nga ish-është gjithashtu një kabllo fibër optike shpartalluar nëpërmjet Anundgård-Östbyn. Përveç kësaj ka një pluralitet i zgjidhjeve celular. Lexo më shumë.
.

pompë e karburantit
130123: funksioni ur. HBU po punon për të zgjidhur furnizimin e karburantit në fshatin.
150120: Lexoni më shumë këtu në lidhje me planet e reja stacionin e gazit.
Në dyqanin përballë kishës në Holm është një pompë e karburantit me një makinë shitëse. Pompë ka benzinë ​​95 oktan dhe naftë. Dyqan është i mbyllur aktualisht dhe për shitje p.g.a. pronësia zhvendosen.
Më shumë informacion në lidhje me shitjen këtu.

Autobusët
Linjë 28 veprojnë në distancë përditshme Holm-Sundsvall. Më shumë informacion rreth shërbimeve të autobusëve dhe oraret do të gjeni këtu.
Kontakt:
Transporti Träpatronen & Turizëm 0692-304 00.
Länstrafiken – dintur.se.

Ndihmë në shtëpi
Në Holm ofron shërbime sociale në komunën e Sundsvall forma të ndryshme të ndihmës në shtëpi për ata që janë të moshuar ose kanë një aftësi të kufizuar. Çdo gjë nga ndryshimi perde për të marrë hemlevererad ushqim ose merrni ndihmë me dush në shtëpi. Lexo më shumë këtu.

Kisha Holm dhe asambleja
Kisha Holm i takon dioqezës së Härnösand është e vendosur në Farm Anund. Kisha është ndërtuar 1903-1904. Më shumë gjasa Holm katërt kisha e famullisë. Kontakt: 060-910 09
Lexo më shumë mbi Kishën Holm dhe Holm famullisë.

HOLMS Lule Fondi
Për Fondi Holm e lulesh mund të dhurojë paratë dhe dhuratat të cilat janë të ndërmjetësuara të përfundojë në Parish Holm s. Lexo më shumë këtu.
Kontakt:
Ing-Marie Nordberg Wikholm 076-767 41 29,
alt. 0692-300 39

Post- dhe lantbrevbärarservice
Kuti postare në Holm, rrethit. Get paketa tuaj hemkörda pa pagesë dhe të paguajnë faturat për lantbreväraren. Dërgo një shtëpi letër me një qese në kutinë tuaj postare.
Kontakt: shërbimi ndaj klientit Post 020-23 22 21,
Post Avokati i Popullit ICA Liden 0692-100 26.
Lexo më shumë këtu.
.

Renhallning i Holm.Kanalizime
Këtu ju mund të lexoni më të madhe të mbeturinave të rëndë, mbeturinave të rrezikshme, mbledhja metalike Sports Club dhe shumë gjëra të tjera që lidhen me higjienën në Holm, lexoni më shumë.

 

 


I Liden (Harta / drejtimet), 15km/20min
në veri të Holm është gjetur edhe:
Farmacitë – 0771-405 405.
qendra shëndetësore – 0692-439 20 (këshillim.: i tillë. 1177).
Homes Care – 0692-103 04.
Banka – 0692-60960.
Dyqan Shteti – 0692-10026. Gjithashtu përfaqësuesi i:
Systembolaget. Urdhër me telefon.: 0692-100 26. Skema dorëzimit dhe varg.
Post – Shërbimi ndaj klientit: 020-23 22 21, Nacksta Postsortering (paketlev.): 010-436 63 29
Punëtori dhe Mack – 0692-10016. Gjithashtu përfaqësuesi i:
Loja suedeze – Shërbimi ndaj klientit: 0770-11 11 11.

(ATG-Agjent janë më afër në rrugën për në SUNDSVALL Kiosk Kovland (kartë))

Kliko mbi linqet ose imazhet e mësipërme për më shumë informacion.