Bookmobile


Bookmobile është një bibliotekë kodrina publik në dispozicion për të gjithë qytetarët.
Ajo ka rreth 3500 me tituj në çdo ana e tij në formën e romaneve, tregimet detektivë dhe libra për të gjitha moshat. Ka libra audio për të marrë hua dhe një jukebox media ku ju mund lirisht të shkarkoni libra në formatin MP3. Mungon autobus një libër që ju dëshironi për të marrë hua, ju mund të, asnjë pagesë, urdhërojë atë nga një bibliotekë në kthesën e ardhshme.

Bookmobile rregullisht vizitojnë Holm një herë në muaj. gjatë pranverës 2016 – mërkurave 27/1 24/2 30/3 27/4 25/5.
12.20-12.30 Prirje 126
12.40-14.10 Anund Farm, në shkollë
14.25-14.45 Vike
15.00-15.15 Loviken
16.10-16.25 Sunnansjö
16.50-17.20 Sula

A dëshironi autobusi do të ndalet në një vend më shumë?
Bookmobile ka mjaft kohë për të marrë rreth Holmsjön. Kështu që ju duhet ose sugjerime për çdo ndalesa më shumë, ju jeni më të mirëpritur të na kontaktoni në 060-19 18 28 ose bokbussen@sundsvall.se. oraret e reja për bibliotekën celular, ju do të gjeni även här.

A doni për të marrë hua diçka të veçantë?
Stafi Call bookmobile ose fëmijët- dhe biblioteka të rinjtë më parë në 060-19 18 28. Pra, ne jemi të sigurt ata e marrin atë që duan të marrë hua. Ju gjithashtu mund të urdhërojë libra në paraprakisht përmes e-mail: bokbussen@sundsvall.se A jeni të humbur kartë bibliotekës, ne do të organizojmë atë direkt, në vend, në autobus

17/2 -16 Holmbygden.se: Bookmobile “Mobibblan” – Biblioteka kodrina
24/10 -15 Sundsvall TIDNING:
Mobilt bibliotek ersätter gamla bokbussen
29/10 -15 YouTube: Klibb från invigning av nya bokbussen “Mobibblan”
4/10 -12 Holmbygden.se: Biblioteka Mobile nuk do të heqë dorë

Kontakt
070-660 42 32, 060-19 18 39
bokbussen@sundsvall.se

Fëmijë- dhe biblioteka të rinjtë:
060-19 18 28,
barnbiblioteket@sundsvall.se
Bibliotekar Birgitta Ingebrand,
Shofer / bibliotekar Jan Åkerström.

Faqe Hyrëse: bibliotek.sundsvall.se/web/arena/bokbussen

Karta med bokbussen hållplatser

Bokbussen på Facebook