Autobusët

OBS! Nya bussturlistor fr.o.m. 141215 ju do të gjeni këtu.

Shkurtesat
Shkëmbejnë mes Holm dhe Sundsvall
Linjë 28 SUNDSVALL – Ishull
Çmimet dhe informacione
Linjë 30 SUNDSVALL – Rrotë
Linjë 133 SUNDSVALL – Det i hapur


 

Shkëmbejnë mes Holm dhe Sundsvall
Duke kërkuar për të udhëtojnë në mes Holm-Sundsvall, si shumë të tjera? Kostoja e ndërroj nëse ju shkoni me makinë apo autobus direkt kompensohet nga kostot e strehimit të ulëta në zonat rurale. Fits ose shkoni punojnë për të përshtatur për autobus, ju mund të shpëtojë dy makinës dhe të holla e gazit.

Përshtatjeve në orare të autobusit Commuting Holm-Sundsvall është që të fillojnë të punojnë rreth gjysma 7.30, 8.30 ose 10, dhe të ndaluar duke punuar në 16 ose 17.
Autobusët do të mbërrijë në qytet gjatë ditëve të javës 07:25, 08:20 dhe 10:00 (10:25 verë). Autobusët të drejtuar nga qyteti 16:15 dhe 17:15 herë të tjera mund të ndodhë në leje / verë (vit 2014). Shih orarin e plotë të të gjithë autobusët Holm (Linjë 28).

Kosto për të rriturit nga Anundgård të Sundsvall për Commuting 20 Udhëtimet / muaj:
I rritur (>26 vit): 49 kr / udhëtimit, 984 SEK / muaj. (Çmimet 120711)
Rinia (20-25 vit): 37kr / udhëtimit, 738 SEK / muaj.
Fëmijë (<20 vit): 25 kr / udhëtimit, 492 SEK / muaj.
Kontrolloni normat për ndalesa të dytë apo resfrevenser këtu në udhëzues Dintur e çmimeve (reskortet).
Linjë 28 SUNDSVALL – Ishull (Vike)
Autobusi Holm në formatin pdf (nuk e përditësuar me të reja përditësim!).

Busride List Sundsvall-Holm.
OBS! Rruga Sundsvall-Kovland plotësohet nga Line 30, shih herë më poshtë.

Klikoni mbi orarin për pamje më të madhe.

Traineri Lista turne Holm-Sundsvall.
OBS! Shtrirje Kovland Sundsvall plotësohet nga Line 30, shih herë më poshtë.

Sa kushton udhëtim Holm-Sundsvall?
Holm kostot biletë njëdrejtimëshe 80 SEK rritur Sundsvall, 60kr rinj, Fëmijët 40kr (fr.o.m. 2012-01-09). Si një pensionist (alt. me 100% sëmundje) të Blejmë “Kartë Lartë” dhe shkoni tek 100 kr / muaj gjatë Sundsvall. E lirë, ajo edhe në qoftë se ju shkoni shpesh, lexoni më shumë këtu. Udhëzues Dintur të çmimit (fletudhëtimi).

Më shumë informacion të gjenden në faqen e internetit të trafikut të qarkut – dintur.se
Rregullat autobusin e shkollës
ju do të gjeni këtuWebsite Sundsvall Komuna.
Transporti Träpatronen & Turizëm menaxhon me fat Sundsvall-Holm, ata që ju do të gjeni këtu.

Duke marrë makinën ose carpooling vende të Liden ose Kovland mund të jetë një opsion, dhe pastaj të marrin autobusin. Më poshtë ju do të gjeni orarin autobus për “Liden autobus” – Linjë 30.


Linjë 30 SUNDSVALL – Rrotë (Hammarstrand)
Klikoni mbi orarin për pamje më të madhe.
Autobusi Liden në formatin pdf.

Busride List Sundsvall-Liden.
.
Klikoni mbi orarin për pamje më të madhe.

Lista Busride Liden Sundsvall.
Linjë 133 SUNDSVALL – Det i hapur
Klikoni mbi orarin për pamje më të madhe.
Seas lartë autobus në formatin pdf.

Tour Bus Lista Högsjö autobus.


Të gjitha oraret në formatin PDF
Holm autobus Linjë 28 (131215-141213)
Liden autobus Linjë 30 (131215-141213)
Autobus lundrues Linjë 133 (131215-141213)