National News Rural (gjatë zhvillimit)

Kjo është një faqe (eksperimental) është menduar për të link lajme të bëjë me zonat rurale në përgjithësi, në veçanti mund të jetë e lidhur me kushtet në Holm.
Shohin ose dëgjojnë diçka interesante, ju lutem dërgoni një lidhje për ne me burim.2014 26/3 SVT Raporti: Regeringen satsar extra miljoner på glesbygden (video alt. 2)
700 milionë për të ruajtur të shërbimit në zonat rurale. Qeveria do të prezantojë në buxhet pranverë. Paratë do të zgjasë shtatë vjet dhe investimi i bërë në BE:s landsbygdsprogram, dhe për këtë arsye mund të jetë në dispozicion të këtij viti.
2014 2/4 qeveria: En sammanfattning av Landsbygdsprogrammet 2014-2020
2013 8/5 Departamentit të Bujqësisë: Vad är landsbygdsprogrammet?


2014 18/2 SVT Mittnytt: Fokusimi në rrjetin mobil (videolänk alt. 2)
Lexoni më shumë për histori nga këtu në Holm holmbygden.se.

2013 21/10 SVT ABC përsëri: Stockholmare överlever hjärtstopp oftare
Lidhur me Holm livräddarprojekt mund të shohim se sa mirë menaxhuar një projekt të ngjashëm.

2013 27/9 Revista Vendi: Stora Landpriset 2013, kandidat 3 – Reselemodellen
25 Familjet janë rekrutuar në fshat për pesë vjet. Lexoni më shumë në revistën vendin e fshatit punuar me migrimin në rrethin Resele Angermanland.

2013 15/5 SVT News: Byn som går mot strömmen (Resele)
Link për faqen e histori SVT-së këtu.

2013 14/5 SVT News: Om glesbygden, Lomsjö Fredrika etc

2013 13/5 SVT News: Bloggar för glesbygden

2013 9/5 SVT News: Strandskyddet missgynnar glesbygd

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *