HOLMS Lule Fondi

Fondi Flower Holm s përcjellë dhurata për qëllimet e Holm famulli. Për fondin lule mund p.sh.. dhurojnë të holla në funeralet, kështu që përcjell Blomsterfonden një kartë memorie.

Moderuar dhuroi menaxhohet nga Bordi i Fondit lulesh sipas rregullave të fondit për përdorim:

  • Zbukurimet e kishës, varrezat dhe församlingshem.
  • dhurata të vogla, p.sh. lule për të moshuarit dhe të sëmurët.
  • Mirëpritur dhurata për të sapolindur – halssmycket “lulebore” gotë dizajnit lokale (për fëmijët prindërit e të cilëve janë shkruar në kishë Holm dhe i takon Kishës Suedeze).
  • Gifts për anëtarë për shkak të sëmundjes, aksident apo rrethana të tjera shqetësuese nevojë për inkurajim.
  • Kontributet për qëllime të tjera është një bord i bashkuar.

Kontributet dhe dhurata për Fondin Lule Holm s ndërmjetësuara përmes:
Ing-Marie Nordberg Wikholm 076-767 41 29 (alt. 0692-300 39).

“Sommarräv” – një pikturë të naftës me pikat karakteristike në plan të parë e artistit Olle Eriksson nga Gimåfors. Në kremtimin e funeralet dhe lindjeve janë përdorur përgjithësisht kartat me motive nga Olle Eriksson. Një mënyrë për të siguruar një rrotull më shumë lokale dhe personale. Olle ka projektuar edhe qafën shumë lulebore jepet sapolindur Holm i Fondit Flower Holm s.