Mot

Afërt Holm moti RURAL – çdo orë (Çfarë do shigjetat?)
në orë: SMHI.se / Yr.no
shi- dhe radar flash: Shih ku bie shi tani. (sök på “Ishull”, väljHolm Sundsvall”).
Stacionet Moti: University im, Rock jugore shih vindstyrka, m.m temperatura. në kohë reale.

ditët e ardhshme Holm RURALE:

moti Holm

 

.
Flerdygnsprognos Historia moti Harta reshjet thellësi Snow

lidhje direkte me të motit mbi Holm rural nga burime të tjera:
yr.no – Instituti Meteorologjik norvegjez dhe NRK
smhi.se – Suedeze meteorologjik dhe hidrologjik Institute
klart.se – Një faqe motit me burime nga, ndër të tjera. Foreca i Finlandë

.
Paralajmërimet Moti nga SMHI (Rrezik zjarri Parashikimi do të gjeni këtu.)

.
(Këtu ju mund të gjeni në faqen përkatëse të motit mbi Sundsvall)