Vädret në SUNDSVALL

Moti aktual në Sundsvall (Stacion meteorologjik Sweden University Mid)

.

Moti i afërt në Sundsvall – çdo orë (Çfarë do shigjetat?)
në orë: SMHI.se / YR.no
shi- dhe radar flash: Shih ku bie shi dhe rrufe tani (Kërko Sundsvall), Realtidskarta
Stacionet Moti: University im , Rock jugore shih vindstyrka, m.m temperatura. në kohë reale.

ditët e ardhshme në Sundsvall:

Vädret Sundsvall

. Flerdygnsprognos Historia moti Harta reshjet thellësi Snow

.
lidhje direkte me mot të Sundsvall nga burime të tjera:
smhi.se – Suedeze meteorologjik dhe hidrologjik Institute
yr.no – Instituti Meteorologjik norvegjez dhe NRK
klart.se – Një faqe motit me burime nga, ndër të tjera. Foreca i Finlandë

.
Paralajmërimet Moti nga SMHI (Rrezik zjarri Parashikimi do të gjeni këtu.)

.
NEW! Parashikimi për dritat e veriut gjatë tre ditëve të ardhshme (burim)
Shih faqe të re këtu në vëzhgimet Holmbygden.se dhe parashikimet e Aurora nga burime të ndryshme. Kjo faqe është gjetur nën motit në menynë ose Holmbygden.se/norrsken.
Grafiku Bar ofron një parashikim për dritat e veriut ditëve närsmsta. “Kp-indeks” tregon aktivitetin gjeomagnetike. Lexoni më shumë në faqen e re në agim polar.

.
(Këtu ju mund të gjeni në faqen përkatëse të motit mbi Holm RURAL)

.

.

ADVANCED – Parashikimet për të ulët-lartësi:
LLF ulët Niveli Fluturimi) Parashikimi i ulët Niveli, Sipërfaqja C (2a = Sundsvall)
2000ft= 600m, FL50 / 5000 ft= 1500. V / t: 230/15+14=nga 230 °(EN)/15KN (7,7m / s), +14° C.
VFR harta (Rregullat Visual Fligh) – Harta e tanishme shtet me retë- dhe termi. aktual, 06, 12 UTC
Zonat me dukshmëri nën 5 km dhe me re tavan mbi 1000ft / 300m.
SMHI Low Parashikimi Niveli (Java)
TAF dhe METAR (Terminal Zona Parashikimi) – parashikimet e aeroportit, Interpreting TAF / Metar