Marcus Hamberg latolang kenya letsoho efe kapa efe ka Aros Energy liphatlalatso

(20/11: Fagerhyltan var visst ägare i Aros Energideklarationer.
Det avslöjades sedan i SVT Uppdrag Granskning att Marcus Hamberg ljög och visst var inblandad och t.o.m. majoritetsägare i Aros Energideklarationer.
Bala ho feta mona. )

.

Marcus Hamberg vill genom telefonkontakt med HBU meddela ett faktafel på Holmbygden.se. Hamberg dementerar all sin och Fagerhyltans inblandning i Aros Energideklarationer och Migrationsverkets asylboenden.

Marcus Hamberg är VD för Fagerhyltan AB. Det företag som köpte Pensionärshemmet och Lärarbostäderna i Holm 2011 efter Johan Stendahls konkurs.

Marcus Hamberg har i dagarna varit aktuell i tidningen mo & rente i Uppsala. Han sålde nyligen sina fastigheter i Tobo till Aros Energideklarationer som planerar flertalet asylboenden i Sverige bland annat i orterna Holm och Tobo.

Utifrån Hem & Hyras artikel publicerades därefter på Holmbygden.se att Marcus Hamberg med företaget Fagerhyltan tillsammans med advokaten Michael Sterner var ägare av Aros Energideklarationer i inläggetAros Energy liphatlalatso tlas'a mollo libakeng tse ngata“.

Marcus Hamberg vill därmed klara ut att han eller Fagerhyltan inte äger någon del i Aros Energideklarationer AB eller är inblandad på något sätt i det blivande asylboendet i Holm.

Leave a Reply

aterese ya hao ya imeile ke ke ho phatlalatswa. masimo a hlokahala a tšoauoa *