Pilem tina konstruksi kakuatan angin

Angin ngawangun Uusimaa Bergen Demung Croft dimimitian datang ka tungtung.
Di dieu dua film dijieun ku pamekar Eolus angkutan jeung wangunan gawé, paling Holmbor dituturkeun di kajauhan na sapanjang jalan di taun kaliwat.

Cacakan di kutub jeung instalasi jangjang

Transpor wilah Demung croft na Uusimaa Bergen

Jessika Falk ti Holm inaugurates Square Festival di Sundsvall


Jessika muterkeun dinten di upacara bubuka dina festival Square.

kiwari di 15 Festival diresmikeun Square di Sundsvall na taya lian ti Jessica Falk ti Holm kalawan jeung maén dina consecration dina tahap utama.

Sababaraha geus sugan lasut eta Anders “Tjacka” Soderberg kalayan akar Sörbygden taun nyandak ditahan anyar jeung revived pihak jalan heubeul dina kedok anyar – pihak Torg. Seniman ti hebat pisan dina 90an sapertos E-Tipe, Melodie MC sareng sababaraha muterkeun salila festivities. Kahiji, kumaha oge, Jessica Falk ti Holm. waktos éta 15:00 narik dipareuman, jeung pangakuan anu haratis salila upacara bubuka.


Baca leuwih dieu Jessica Falk jeung
Torgsfesten.

Internasional ngalawan Aprika Kidul dicoo di Holm Vallen

Holms SK dicoo ngalawan internasional tamu-gawé Africans Selatan tina Azari Angin di Holm embankment.

Rebo malem, dikelompokeun hiji cocok internasional antara Swédia, Filter diwangun ku SK, jeung Afrika Kidul, digambarkeun ku PLTMH angin pagawe tamu wangunan “Demung croft” (footnote).

Ngan leuwih 20s ngadatangan pagawe énergi angin dijejeran up for kickoff tur ngan saloba of kolega maranéhna sempet diuk di Holm-galeri.

The Africans Selatan, anu pernah maén kaulinan bal babarengan, anu olahraga nasional nyata rugbi, dicoo lalawanan sabenerna kaku alus jeung goréng ku kasar tangguh. Leuwih ti éta, ogé maénkeun sugan pagawe pangalusna maranéhanana sarta scorer, Mendu, Holm di posisi ka equalize jumlah muterkeun.

HSK ieu masih jarami seukeut tur ngagaduhan beuki bal di bersih. pertandingan réngsé 7-2 mun Holm. Paling importantly, kumaha oge,, a fun pasamoan sarta disatujuan tarung usaha boh tim mere pelatihan alus di suku. Muga anjeun bakal kiwari ogé beuki pagawe tamu panongton datang ka usum panas patandingan home.

tujuan: Niklas 3, Tommi Torvet (acquisitions pikeun Söråkers FF) 2, Yonas 1, Mendu 1.

on 16/6 kl 14 maén buruan imah hareup dina Holm Vallen antara Holm SK na IK Fränsta. porsi kopi, panas anjing jeung hamburgers.

Läs mer på holmbygden.se:

cocok Calendar, hasilna mm.

Info ngeunaan Holms SK na layanan SMS Free kalayan warta jeung hasil ngeunaan Holms SK.

FOOTNOTE: Tempat Demung pondok boga sagigireun hiji sajarah mimiti ti 1600 nampilkeun utländare. A sajarah dibaca sabudeureun pondok sarta tragedi dahsyat anu lumangsung dimana anjeun bisa maca leuwih lengkep tentang här i Lidens Tidning.

Storpjärptjärn ditutup, muka deui Sabtu 1 Juni

Ayeuna Storjärptjärnen di Holm fiskevårdsområde t.o.m katutup. 31 Mei. Premiere of fishing nyaeta 1 Juni. danau boga saham di trout jeung char. lisensi fishing bisa dibeuli paling gampang via Internet atawa lokal ngaliwatan agén, baca leuwih Kaca lauk ieu Holmbygden.se/fiske.

Pikeun nyimpen jalan mun danau salila källossning na snowmelt nutup Storpjärptjärn normalna unggal taun dina weekday munggaran sanggeus Easter tur muka deui Saptu mimiti Juni. Salawasna nganggap yén lamun teu ditebak ceuk.

Baca leuwih seueur tentang fishing di Holm dieu