video musik Anyar ti Holm kalawan Jessica Falk!


Dinten aranjeunna ngarilis single anyar jeung Jessica Falk jeung video musik filmed di Holm.

Jessica Falk sarta putri Rocky duet dicoo geus di stasiun radio di New York, Nashville, Florida, Denver, Michigan jeung Selandia Anyar. Éta ogé geus mucunghul di Amérika sombong Magazine jeung pesen jeung sajarah lagu, sarta kiwari ogé tur tina 6 gigs di Michigan jeung Wisconsin. Rocky ogé mecenghul di Sabtu di Barna Departemen di. 11.00 i P4, dimana aya oge ngobrol ngeunaan lagu éta Jieun A Robah. Dinten hayu Jessica ogé shot tunggal di Holm. Tempo kumaha Jessika na motor countless hums dugi jalan Holms dina video musik.


video musik – Siap ngapung:

Minggu di 14: Ljustorps IF – Holms SK. 16 September 2018


Cocok tina Poé Live! Pastikeun anjeun boga kualitas pangalusna di gear dina katuhu handap. Dina hal naon baé masalah téknis, coba gantina channel HSK urang holmssk.se/youtube.

Dinten ngadatangan Holm Ljustorps IP. Tilu titik bakal diperlukeun pikeun kancing dina kana luhureun meja!

Tabelläget * saméméh game:

meja 2018-09-16 sateuacan game

*Matfors IF 2, teu geus bisa maju p.g.a. peraturan anu nyebutkeun yen klub teu kudu boga dua tim luhur div 5.

Holm hadir kalawan tim handap:
Mv 1.Simon Molin 2.Kristian Karlsson 3.Tess Elias 4.Oscar P G Palmqvist5.Johan Hallström 7.Andreas Kotermajer 8.Yonas Khlwelki Ye 9.Olle Nordberg 10.Niklas Wikholm 12.Andreas Moreau 13.Emad Nademi 14.Eskil Nordberg 15.Linus Frisk 16.Robin Holmlund 18.Daniel Selin 19.Kenneth Lindberg 21.Claudio Moraga

The patandingan sésana musim:
Holms SK – Selånger FK. Holm Vallen Sasab 22 sept kl 14,00.
Hassels IF – Holms SK. Hasselbackens IP Sun 30 sept kl 14,00

lineup, announcements cocok jeung hasil, téks dina tiap pertandingan, gratis di dieu!

Holm mutuskeun dina waktu tambahan di målrika game TV

The kaptén tim Niklas Wikholm éta wareg afterwards sarta nyebutkeun yen tim ieu ayeuna lakukeun usum na pangalusna dina dasawarsa. - Ieu hartina leuwih pikeun masarakat ti keur tim sarta pergaulan sorangan, nyebutkeun Wikholm. Reportage & gambar: Jennifer Engstrom, Sara Carlzén. ST.nu

pemirsa TV jeung balaréa dirawat ka målkalas nyata lamun Ange IF dilongok Holm Vallen dina Minggu. Sakabéh salapan gol nyatet dina menit saméméh wasit blew kacapi final.

Hirup Pernah Divisi 5 matches're nanaon anyar keur HSK supporter devoted, Tapi waktos ieu eta dihadiran Holm Vallen Sundsvall Tidning anu kungsi dipilih pikeun ngahargaan urang ku sorangan siaran live. Sateuacan game, koran nu dilongok tim salila latihan saméméhna minggu ieu sareng enthusiast anyar diwawancara Holm klub olah raga urang Peter Lind. Sanggeus pertandingan oge a tatanyaan jeung kaptén tim Niklas Wikholm (ram ka).

Live Wawancara jeung Holm urang palatih Michael Kotermajer saméméh game

Holm geus usum kieu dijejeran up loba kauntungan target ganjil jeung kaputusan game kasep pisan. Panungtungan nalika patepung Ange IF jauh ti imah dina Poé Nasional, sarta won 1-2 no iwal (Kaputusan bisa ditempo dina replay di dieu). clash Minggu urang moal bakal ngabuktikeun jadi béda sagala cara…

Geus aya menit pisan munggaran, dibongkar Olle Nordberg handap hukuman karasa tur Holm bisa balik kana kalungguhan ngaliwatan pinalti a. Ange lajeng némbongkeun up a pertahanan kuat dina satengah munggaran tur Holm kungsi waktos teuas jadi meunang kaayaan bahaya. Pertandingan menit 27 teu bisa asupkeun via ngurangan “ihopspark” di wewengkon pinalti nu ditinggalkeun kiper anyar Simon Molin kasempetan Holm urang. Ange dituturkeun nepi ka nyetak sababaraha menit engké sanggeus tim asal sakali deui beca di pertahanan tur teu ngatur mupus bal. Holm target nawar Olle Nordberg narima kitu ngan saméméh satengah waktos na game dirasakeun saméméh satengah kadua tos rengse muka lega.

Dina satengah kadua tim asal némbongkeun up a kaunggulan midangkeun saeutik leuwih lawan. The disappointment pamaén Holm nalika datang angkat ka nuju sakali atawa dua kali teu bisa salah kaprah… Tapi Holm ngatur pikeun ngumpulkeun, ngangkat loba bal lila menacing arah Ange-pertahanan, jeung uli on scoresheet nu. Dina menit 87'e ngaganti Holm dina sumanget comeback titik bahaya maling Johan Smott sarta sababaraha detik engké, Holm dileler a tajongan midway bébas antara bunderan puseur sarta dituduhkeun pinalti. Momen Johan “Halling” Hallström bakal kaanggo keur tajongan bébas babak pertahanan Johan Smott Ange jeung palabuhan, hareupeunana sahingga lengkep kaleuleuwihan dituduhkeun panangtu. Halling ngatur manggihkeun tangkorak tina välvuxne Olle Nordberg, nodding handap di suku ti ayeuna ditandaan Johan Smott ngajadikeun shutdown nifty na tos rengse tuang leuwih bola na tekenan sababaraha ékualiser 4-4 !

Pertandingan menit 92 Holm geus dimimitian ngarasa hiji aroma nyata meunangna… Kedah kami sukses dina sejen telat cocok-unggul?? Wasit blows keur tajongan Holm bébas tinggi di satengah karasa lapangan gigireun sideline nu. Bébas Kick Raja John “Halling” Hallström brushes jukut saeutik leupas kalawan leungeun kénca na sateuacan anjeunna gently majalengka nepi bal dina padang rumput hejo manicured… Tim ngarep nu pindah ka luhur kabeh tanaga sadia pikeun fatwa…

Halling nyokot pendekatan pondok tur sakali deui ngajadikeun hiji angkat sampurna kalawan ninggalkeun Dojan kana aréa pinalti dimana nya antukna manggih jalan na ka suku tina bek Holm Kristan Karlsson – Salaku ku sumanget tarung nyata manages nyorong kaulinan, buruan-unggul-gol! Nick Borgen “Ieu slides di” echoes of Holm Vallen… Kalayan ukur tilu kaulinan ditinggalkeun di musim, kami masih di pisan Puncak perangna * Medelpad kelas lima!

Ningali decisive 5-4 gol di tatu waktos handap:
(gambar, ST.nu)

*Matfors IF 2, bohong kadua di tabél, teu geus bisa maju kusabab peraturan anu nyebutkeun yen klub teu kudu boga dua tim luhur div 5.

Hasil ahir
Holms SK – Ange IF
5-4 (2-2)

1-0 Johan Hallström (hukuman)
1-1 Alexander Sjödin
1-2 Hampus Johansson
2-2 Olle Nordberg. Ass: Johan SMOTTENE

(satengah waktos)

2-3 Omid Tajik
3-3 Niklas Wikholm. Ass: Johan SMOTTENE
3-4 Alexander Thid
4-4 Johan SMOTTENE. Ass: Olle Nordberg.
5-4 Kristian Karlsson. Ass: Johan Hallström (ditambahkeun kana)

masarakat
siga 30 pers

patandingan upcoming:
Ljustorps IF – Holms SK. Ljustorps IP Sun 16 sept kl 14,00.
Holms SK – Selånger FK. Holm Vallen Sasab 22 sept kl 14,00.
Hassels IF – Holms SK. Hasselbackens IP Sun 30 sept kl 14,00

lineup, announcements cocok jeung hasil, téks dina tiap pertandingan, gratis di dieu!

enthusiast anyar Holm klub olah raga urang Peter Lind nyatet dina Sundsvall Tidning kiwari

Peter Lind sumping ka Holm SK ti Indals rival IF, Tapi pernah hesitated leuwih nyokot dina misi bandung. Reportage & gambar: Lukas Sahlin, Jennifer Engstrom, ST.nu

“Saatos dekade sahiji baraya Åslin - anjeunna enthusiast anyar Holm urang: “Upami teu kitu, urang geus teu miboga tim mana wae

Bari kampung garing kaluar tim football hirup di Holm ditinggalkeun. hatur nuhun loba kulawarga Åslin, anu mingpin dekade. Sangkan naon anu lumangsung lamun aranjeunna tungtungna ngagaduhan kaluar dua taun ka tukang? -Did Holm geus dipigawé saprak urang geus teu miboga tim mana kiwari boh. Abdi yakin, nyebutkeun Peter Lind, enthusiast anyar Association urang.”

ST.nu Live Broadcasting of cocok isukan urang ngalawan Ange IF Holm Vallen, kickoff di 14.00.