Jesper Eliasson – béntang revue Anyar ti Sunnansjö


Jesper sakumaha bodo suburban “Nils”. poto: ST.

Jesper dimimitian kalawan téater ku kasempetan sababaraha taun ka pengker. Ayeuna anjeunna flourishes kawas béntang revue anyar sarta ayaan di panggung dina Sundsvall.

Holm-goers ngarasa lolobana Jesper Eliasson ti pamandangan grassy Holm Vallen imah di kampung. sapatu bal geus adegan sapatu lajeng panungtungan gugur, anjeunna rehearsed kalawan Sundsvall Kota Revue. Ayeuna Jesper dimimitian pikeun manggihan kaki sarta flourishing salaku béntang revue anyar dina Taun Anyar revue Eftersnack di Teater Kedawung. Pintonan bisa kénéh boka biljetter sarta maranéhanana baris nuluykeun dugi 3 Pebruari.

Baca leuwih seueur tentang karir téater Jesper Eliasson di Sundsvall Tidning:
12/1 -19: Nya revystjärnan stortrivs på scenen – började med teater av en slump
20/11 -18: Jesper ställer sig på scenen för första gången någonsin – nya tider för Häre Salonger

Boka biljetter till Nyårsrevyn- Eftersnack här

Nyspårat di Anundgårdsspåret


Christmas Hawa ngahargaan ngabéjaan yén jalan satapak cahayana di Holm Vallen kiwari nyspårat jeung mobile kerekan. Candak kasempetan pikeun nyandak hiji péngkolan refreshing saméméh Santa asalna! lampu listrik ogé diaktipkeun (f.n. kira-kira jam). Österström lagu kasebut, baris nyandak sababaraha waktu sateuacan éta panangan tungtung p.g.a. sarta tangkal fallen jeung dahan sireum.

Inget, maneh salawasna bisa manggihan laporan lagu freshest dieu Ski ngalacak Page. Turutan Tumbu, Anjeun ogé bisa ngalanggan lagu alaman ku e-mail, sangkan anjeun meunang bewara a katuhu jauh lamun éta panangan tungtung.

God jul önskar Holmbygdens Utveckling!

video musik Anyar ti Holm kalawan Jessica Falk!


Dinten aranjeunna ngarilis single anyar jeung Jessica Falk jeung video musik filmed di Holm.

Jessica Falk sarta putri Rocky duet dicoo geus di stasiun radio di New York, Nashville, Florida, Denver, Michigan jeung Selandia Anyar. Éta ogé geus mucunghul di Amérika sombong Magazine jeung pesen jeung sajarah lagu, sarta kiwari ogé tur tina 6 gigs di Michigan jeung Wisconsin. Rocky ogé mecenghul di Sabtu di Barna Departemen di. 11.00 i P4, dimana aya oge ngobrol ngeunaan lagu éta Jieun A Robah. Dinten hayu Jessica ogé shot tunggal di Holm. Tempo kumaha Jessika na motor countless hums dugi jalan Holms dina video musik.


video musik – Siap ngapung:

Minggu di 14: Ljustorps IF – Holms SK. 16 September 2018


Cocok tina Poé Live! Pastikeun anjeun boga kualitas pangalusna di gear dina katuhu handap. Dina hal naon baé masalah téknis, coba gantina channel HSK urang holmssk.se/youtube.

Dinten ngadatangan Holm Ljustorps IP. Tilu titik bakal diperlukeun pikeun kancing dina kana luhureun meja!

Tabelläget * saméméh game:

meja 2018-09-16 sateuacan game

*Matfors IF 2, teu geus bisa maju p.g.a. peraturan anu nyebutkeun yen klub teu kudu boga dua tim luhur div 5.

Holm hadir kalawan tim handap:
Mv 1.Simon Molin 2.Kristian Karlsson 3.Tess Elias 4.Oscar P G Palmqvist5.Johan Hallström 7.Andreas Kotermajer 8.Yonas Khlwelki Ye 9.Olle Nordberg 10.Niklas Wikholm 12.Andreas Moreau 13.Emad Nademi 14.Eskil Nordberg 15.Linus Frisk 16.Robin Holmlund 18.Daniel Selin 19.Kenneth Lindberg 21.Claudio Moraga

The patandingan sésana musim:
Holms SK – Selånger FK. Holm Vallen Sasab 22 sept kl 14,00.
Hassels IF – Holms SK. Hasselbackens IP Sun 30 sept kl 14,00

lineup, announcements cocok jeung hasil, téks dina tiap pertandingan, gratis di dieu!