pasamoan gagasan pikeun Holm hirup, on Österström

Rebo, éta waktu pikeun gagasan-pasamoan anyar ngeunaan Future Holm urang.
lokal:
Österströms estate.
Waktos / Tanggal: Rebo 16 January di. 19:00.
Kabéh aya wilujeng sumping ngadangukeun na ngabahas leuwih cangkir steaming tina kopi!

.

Pikeun maranéhanana anjeun anu teu hadir dina pasamoan saméméhna dibahas antara séjén. PLTMH ngamimitian konstruksi o. diwangun peng, hjärstartaren, latihan livräddar di Holm Vallen, datang celebrations Lusia di gareja. Kamungkinan kana tatanan bahan kadaharan asal tina Liden.

Kabéh pribumi na nonresidential kabetot nya wilujeng sumping! Simkuring miharep yén nagara éta bakal nyieun loba will na kerjasama alus neruskeun ngembang di Kab Holm.

Leuwih jéntré naon ieu dibahas engké di imah paroki 5/12
Klik di dieu pikeun nempo.

  • Batur dina pergaulan jeung ICA Kovland éta kabetot ica Holm aula.
  • Göran Loviken wondering lamun kasebut nyaéta dimungkinkeun nginjeum AED kana acara Gimåfors. Sumuhun eta bakal senang janten dimana éta sibuk. Olle Frisk boga rencana pikeun yayasan / dana pikeun administer defibrillator jeung duit numbu ka ieu.
  • 16 Desember, latihan deui kalawan Thomas Åslin ngeunaan SMS lifesaver anyar.
  • The turbin angin ieu dibahas salajengna.
  • HBU bakal nyandak pasamoan ngeunaan. sanyawa ékonomi gandeng kana turbin angin s.c.. diwangun peng.
  • Urang bakal coba pikeun ngundang Björn Norling, mittlandia angående leaderprojekt i Holm.
  • Calendar sadia on holmbygden.se/kalender dimana sakabeh asosiasi nempatkeun rapat jeung kagiatan. Anjeun tiasa ningali kalender sakumaha teu pasea jeung rapat asosiasi sejen tur kagiatan saméméh putting kana.
  • telephony dibereskeun penting, hiji jaminan. tanggung jawab munisipalitas urang. alarem kaamanan.
  • gambar goréng Holm Österström kalawan jaringan komunikasi goréng jeung Internét. Jalma anu geus comviq diantarana. gaduh cakupan goréng nepi dieu. Éta mungkin pikeun meunangkeun komunikasi hadé?

Nyieun pasamoan salajengna:

  • Tommy kasampak up proyek leaderboard.
  • Janne vinroth katingal kana ang pakaitna ékonomi. diwangun peng.
  • Gunilla ngobrol kalawan ICA Kovland minat ICA aula Holm
  • Lars-Goran panggero ica slide ang. Kana tatanan dahareun jeung dibere Holm.

pasamoan salajengna: Rebo 16:e januari kl:19.00 on Österström.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *