Holm urang cahayana up dina kelir katumbiri


Ngaliwatan flakes salju prisms alam dina kanopi tiris pisan nyebarkeun hiji katumbiri tina kelir nalika Holm katelah nepi. Dina driveway ka sakola nu patepung Jumaah panungtungan of a sakola sahingga bisa hirup kalawan eldhärjdad. Kalawan lampu rigged, disko bola na épék bersinar Anund Ladang Sakola jeung rink up ti gelap usum. troubadour nu dimaénkeun tenaciously kalawan icicles di fingertips bari Holm Sportklubb dijual panas anjing. A nyspårat cahayana jalan satapak éta kabuka pikeun skiers amatir jeung és nyspolade ieu dihadiran ku duanana skaters ngora tur heubeul.

disko Rink éta hiji acara bener suksés kalayan kuma 70-80 datang mangsa tunggang gunung sanajan tiis biting tina sabudeureun dua puluh derajat handap enol. Patrik Lindmark Thomas Åslin Batur. sempet assiduously perang nyorot jeung nyetél keur tunggang gunung. Malah leuwih mantuan di tempat, antara séjén. mun ngabongkar sarta babarengan dijieun malem pisan pikaresepeun.

Di dieu aya sababaraha gambar usum geulis ti magrib. poto: Kent Åslin na Max Wikholm.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *