pamimpin lumaku pikeun snowmobile

.

.

kapamimpinan Draka gunung urang jalan di pananda.

Cai mibanda, antara séjén. sladdats Kyrkstigen ageung Hullsjön-Holm, meh bisa navigable. Kitu ogé urutan Holm-Liden.

.

.
Pikeun maranéhanana anu rék nyokot Minggu outing ogé dibuka Hull Laut Scooter cafe di sabtu minggu tur kabuka Sundays datang antara 11.00-15.00.

Baca leuwih
Draka The klub gunung snowmobile, kalawan tumbu ka ramatloka na facebook kaca keur poto langkung.
Badag situs Hull Laut kalawan info désa di Scooter warnet M.M..

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *