pompa bensin ayeuna ditumpurkeun

Hanjakal, pompa bensin ayeuna ditumpurkeun. Simkuring hoyong ngingetkeun sakabeh motorists, et Scooter. ku kituna nyandak ieu kana akun tur teu perlu nangtung.

#ShepherdsHut F / T digawé urgently on masalah na mudahan mun boga jalan pompa dina mangsa nu bakal datang. Leuwih jéntré ngeunaan jasa di dieu.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *