Dibagikeun pot ngalawan Ljustorp

Ieu dibeulah pot keur Holm lamun dina Saptu soré patepung Ljustorp jauh ti imah. 1-1 réngsé game sanggeus ieu goalless di satengah waktos. Pertandingan dimimitian kalayan tim asal tadi paling game sahingga dijieun sababaraha Chances teuing. Tapi nu panjang game ngalaman beuki sémah ngagaduhan ngomong ngeunaan…
Baca laporan pinuh ku cara ngagawe di holmssk.se/alaget.

Nyetak of HSK: Sorangan gawang / instyrt gawena tina Engman, passad of Adrian.
Lalaki ti pertandingan *: Rasmus Staaf.
*Diangkat salawasna ku Holm-goers. Dinten respresenterad Marianne jeung ngahutang Eliasson.

+ Spelarnas prestationer i dagens match. Se målskyttar, assister, inhopp etc.
(Tahan kursor mouse leuwih ikon judul di luhur ningali naon maranéhna hartosna.)
+ Tempo statistik pamuter HSK urang patandingan, gol, mantuan, kort m.m.

+ kasimpulan na “sateuacan-talk” ti Lokalfotbollen.nu. reviewing sadayana
leagues (diropéa telat atawa poé sanggeus pertandingan,).
.

cocok salajengna: Holms SK – Hassels IF, Rebo 21/8 18:30 Holm Vallen.
Perhatikeun waktu!
.

Tumbu
+ Tempo tabel Guldfemman on holmssk.se/g5.
Dupi anjeun lasut kompetisi? Ieu moal telat! Baca leuwih dieu!

.
tabell+ Holmbygden.se/meja – meja, patandingan jsb.
+ Divisi scorers Top 5
+ scorer internal Holms SK urang
+ Liga Publik 5

+ Holmbygden.se/hsk – Baca leuwih ngeunaan pakaitna Holms Sportklubb.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync cocog sesi / Latihan kalawan mobile Anjeun!
+ Holmbygden.se/nempokeun – Hasil na tabel pikeun sakabéh Medelpad Dampak, ogé ngalaporkeun langsung hirup ti Olimpiade jeung Superettan (m. Giffarna).

+ Ngalanggan hasil HSK sarta cocog rinci dina SMS via Holmbygden.se!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *