Geulis panas malem di Holm Vallen kalawan meunang badag, Ayeuna dimimitian dina playoffs on 4:hiji!

Gains badag ngalawan Hazel wengi ayeuna.Usum biasa téh leuwih na isukan raffled playoffs. Dina Minggu draws seriousness ngajalankeun keur div coveted 4 situs. Holm bisa atoh kapercayaan dorongan ku tukang kaulinan Babak awal nganiaya Hazel betah kalawan sakabeh 6-1 ku 2-0 angka. Hazel, nu nembe tadi Cut Nyak Dien nempatkeun babarengan tim lengkep pikeun patandingan sumping di atoh maén. Tapi di sisi imah éta jelas tim hadé tur ngahontal baton nu sakaligus. Tim imah ogé kungsi 8:e kuring a ngalayang mimiti kalayan hukuman nu kacida hesitant. Aman pinalti titik Janne Sölvestål. 3 menit engké, ieu Niklas Wikholm anu bisa outwit kiper Hazel ku makéna rupa ti kajauhan panjang… Baca laporan cocok pinuh ku cara ngagawe di holmssk.se/alaget.

+ summaries langkung (jeung “sateuacan-talk”) ti Lokalfotbollen.nu.
Recensensioner ti patandingan liga (diropéa telat atawa poé sanggeus pertandingan,).

Nyetak of HSK: 1-0 Janne (hukuman), 2-0 Niklas (Kalle), 3-0 Janne (Engman), 4-0 Engman, 5-1 Niklas, 6-1 Niklas (Janne).
Lalaki ti pertandingan *: Mattias Engman.
*Diangkat salawasna ku Holm-goers. Dinten respresenterad Thomas Norberg.
+ Spelarnas prestationer i dagens match. Se målskyttar, assister, inhopp etc.
+ Tempo statistik pamuter HSK urang patandingan, gol, mantuan, kort m.m.

Di dieu réngsé usum biasa. 1-8 buka Autumn Femman, 9-16 balik turun kelas Kagenep.
diropéa! cocok salajengna: Ange IF 2 – Holms SK, Minggu 25/8 16:00 set IP.
Håll koll på Holmbygden.se för höstens spelprogram.

1. Granlo BK 15 11 4 1 63 – 23 35
2. Ange IF 2 15 10 4 1 68 – 26 34
3. INA Sundsvall 3 15 10 2 3 58 – 24 32
4. Sidsjö-Böle IF 15 9 4 2 58 – 16 31
5. Holms SK 15 10 1 4 50 – 26 31
6. Ljustorps IF 15 9 4 2 42 – 22 31
7. Matfors IF 15 9 3 3 45 – 15 30
8. Fränsta NS 15 6 1 8 33 – 37 19
9. Selånger FK 2 15 6 1 8 34 – 42 19
10. Ljunga IF 15 5 3 7 30 – 53 18
11. Hassels IF 15 5 1 9 23 – 59 16
12. Kubikenborgs IF 3 15 4 1 10 33 – 62 13
13. Torp Hammar IF 15 3 2 10 23 – 57 11
14. Alno IF 2 15 3 1 11 23 – 68 10
15. Stöde IF 2 / IK Nedansjö 15 2 1 12 21 – 50 7
16. Sund IF 2 15 1 3 10 21 – 62 6

Tumbu
+ Tempo tabel Guldfemman on holmssk.se/g5.
Dupi anjeun lasut kompetisi? Ieu moal telat! Baca leuwih dieu!

.
tabell+ Holmbygden.se/meja – meja, patandingan jsb.
+ Divisi scorers Top 5
+ scorer internal Holms SK urang
+ Liga Publik 5

+ Holmbygden.se/hsk – Baca leuwih ngeunaan pakaitna Holms Sportklubb.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync cocog sesi / Latihan kalawan mobile Anjeun!
+ Holmbygden.se/nempokeun – Hasil na tabel pikeun sakabéh Medelpad Dampak, ogé ngalaporkeun langsung hirup ti Olimpiade jeung Superettan (m. Giffarna).

+ Ngalanggan hasil HSK sarta cocog rinci dina SMS via Holmbygden.se!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *