Leungitna keur nandaan nepi HSK'arna

No, ieu teu persis impian mimiti pikeun Holm nalika gugur kalima dimimitian ku Kaulinan jauh ngalawan Ange 2. Tim asal bisa meunang meunangna geulis jelas 4-0 ku Sanggeus tadi nuju, 1-0 angka. Satengah munggaran éta cukup malah
midangkeun tapi éta tim imah anu dijieun lolobana Chances jeung hottest.
Tapi ieu mah nepi ka 43:e menit saméméh 1-0 sumping. Ieu ngaliwatan
lulus ti ujung katuhu nyatakeun yén bypasses kabeh tapi pamuter imah anu pajabat
dugi ka pos tebih…. Baca laporan cocok pinuh ku cara ngagawe di holmssk.se/alaget.

+ summaries langkung (jeung “sateuacan-talk”) ti Lokalfotbollen.nu.
Recensensioner ti patandingan liga (diropéa telat atawa poé sanggeus pertandingan,).

Lalaki ti pertandingan *: Janne Sölvestål.
*Diangkat salawasna ku Holm-goers. Dinten respresenterad ku Waluya-Marie Nordberg Wikholm.
+ Spelarnas prestationer i dagens match. Se målskyttar, assister, inhopp etc.
+ Tempo statistik pamuter HSK urang patandingan, gol, mantuan, kort m.m.

cocok salajengna: Holms SK – Granlo BK, Minggu 1/9 Holm Vallen.

Tumbu
+ Tempo tabel Guldfemman on holmssk.se/g5.
Dupi anjeun lasut kompetisi? Ieu moal telat! Baca leuwih dieu!

.
tabell+ meja, patandingan, jsb, Ny: Div. 5 gugur Table: Holmbygden.se/meja.
+ scorers top: Holms SK urang internal, Div. 5 Prelim, Ny: Div. 5 labuh.
+ Publikliga: Div. 5 Prelim, Ny: Div. 5 labuh.

+ Holmbygden.se/hsk – Baca leuwih ngeunaan pakaitna Holms Sportklubb.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync cocog sesi / Latihan kalawan mobile Anjeun!
+ Holmbygden.se/nempokeun – Hasil na tabel pikeun sakabéh Medelpad Dampak, ogé ngalaporkeun langsung hirup ti Olimpiade jeung Superettan (m. Giffarna).

+ Ngalanggan hasil HSK sarta cocog rinci dina SMS via Holmbygden.se!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *