fans satia nempo leungitna di chill gugur

Najan chill gugur nu disapu sakuliah Holm sabtu minggu éta Holmbor paling wani na cheering budak Holm. Tapi sanajan di buruan imah dinten ieu ngalawan Granlo éta aya titik pikeun Holm nalika gugur kalima babak kadua ieu dicoo. Ngadatangan Granlo ieu ngadatangan sarta bisa meunang kalawan 2-4 sanggeus eta nangtung 1-1 angka. Ngakibatkeun sanggeus satengah munggaran éta midangkeun lemes jeung tim nyandak robah warna ka warna boga bal na nyieun sababaraha Chances. Geus di 11:e bisa kuring Niklas Wikholm nyetak rebound sanggeus shot ku Darioush Moradi… Baca laporan cocok pinuh ku cara ngagawe di holmssk.se/alaget.

+ summaries langkung (jeung “sateuacan-talk”) ti Lokalfotbollen.nu.
Recensensioner ti patandingan liga (diropéa telat atawa poé sanggeus pertandingan,).

Lalaki ti pertandingan *: Tomas Näslund.
*Diangkat salawasna ku Holm-goers. Dinten respresenterad ku Bengt Sahlén.
+ Spelarnas prestationer i dagens match. Se målskyttar, assister, inhopp etc.
+ Tempo statistik pamuter HSK urang patandingan, gol, mantuan, kort m.m.

cocok salajengna: Holms SK – Ljustorps IF, 16:00 Minggu 8/9 Holm Vallen.

Nempo leuwih Tumbu - Software Game, meja, scorer M.M..
+ Tempo tabel Guldfemman on holmssk.se/g5.
.

.
tabell+ meja, patandingan, jsb, Ny: Div. 5 gugur Table: Holmbygden.se/meja.
+ scorers top: Holms SK urang internal, Div. 5 Prelim, Ny: Div. 5 labuh.
+ Publikliga: Div. 5 Prelim, Ny: Div. 5 labuh.

+ Holmbygden.se/hsk – Baca leuwih ngeunaan pakaitna Holms Sportklubb.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync cocog sesi / Latihan kalawan mobile Anjeun!
+ Holmbygden.se/nempokeun – Hasil na tabel pikeun sakabéh Medelpad Dampak, ogé ngalaporkeun langsung hirup ti Olimpiade jeung Superettan (m. Giffarna).

+ Ngalanggan hasil HSK sarta cocog rinci dina SMS via Holmbygden.se!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *