Telat pangakuan tina seger rescued HSK

Ieu, hanjakalna, éta lalaki hideung, nyaéta ref, nu salempang perhatian dina Holm Vallen nalika nampi Ljustorp dina Minggu-soré. Sedih lamun hal bakal mangaruhan duanana kaulinan na atmosfir dina widang. cocok nu lajeng? Ljustorp meunang lawang hébat ku gancang acquire 2-0 conduit. 0-1 éta geus di 6:menit th ngaliwatan pos anu bisa kadorong kana bersih,. Dimana ieu mertahankeun imah wanda katilu heartiest sarta tim jauh bisa gampang nempatkeun bal di bersih… Baca laporan cocok pinuh ku cara ngagawe di holmssk.se/alaget.

+ summaries langkung (jeung “sateuacan-talk”) ti Lokalfotbollen.nu.
Recensensioner ti patandingan liga (diropéa telat atawa poé sanggeus pertandingan,).

Lalaki ti pertandingan *: Kristoffer Sahlén.
*Diangkat salawasna ku Holm-goers. Dinten respresenterad ku Bengt Sahlén.
+ Spelarnas prestationer i dagens match. Se målskyttar, assister, inhopp etc.
+ Tempo statistik pamuter HSK urang patandingan, gol, mantuan, kort m.m.

cocok salajengna: INA Sundsvall 3 – HSK, 16:00 Minggu 15/9 Baldershov.

Nempo leuwih Tumbu - Software Game, meja, scorer M.M..
+ Tempo tabel Guldfemman on holmssk.se/g5.
.

.
tabell+ meja, patandingan, jsb, Ny: Div. 5 gugur Table: Holmbygden.se/meja.
+ scorers top: Holms SK urang internal, Div. 5 Prelim, Ny: Div. 5 labuh.
+ Publikliga: Div. 5 Prelim, Ny: Div. 5 labuh.

+ Holmbygden.se/hsk – Baca leuwih ngeunaan pakaitna Holms Sportklubb.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync cocog sesi / Latihan kalawan mobile Anjeun!
+ Holmbygden.se/nempokeun – Hasil na tabel pikeun sakabéh Medelpad Dampak, ogé ngalaporkeun langsung hirup ti Olimpiade jeung Superettan (m. Giffarna).

+ Ngalanggan hasil HSK sarta cocog rinci dina SMS via Holmbygden.se!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *