budak Holm dicoo draw hiji deui

Ieu terus balik beurat pikeun Holm di playoffs gugur di div 5. Dinten aranjeunna patepung IFK Sundsvall tredjelag on Baldershof na eta ngan languished di dasi a. Ieu hiji patandingan urang kudu geus meunang dina watesan kumaha kaulinan éta. Maranehna acara dina kontrol rélatif alus tapi teu bisa dasi nepi ka. Deui réngsé, kumaha oge, dina 2-0 disadvantage samemeh anjeun bisa meunangkeun sababaraha dividends. 1-0 sumping dina pinalti saprak Christopher Sahlén precipitated pamaén IFK. Ieu kajadian di 22:mnt. 5 menit engké deui éta waktu pikeun… Baca laporan cocok pinuh ku cara ngagawe di holmssk.se/alaget.

“Niklas Wikholms hat-trik ieu teu cukup keur meunangna…”
+
Baca leuwih abstracts (jeung “sateuacan-talk”) ti Lokalfotbollen.nu.
Harita ti Div-5 patandingan (diropéa telat / dinten saatos).

nyetak HSK: Niklas Wikholm x 3 (burit. Karri Ahokas, Emil Westberg, Dennis seger).
Lalaki ti pertandingan *:
Rasmus Staaf.
*Diangkat salawasna ku Holm-goers. Dinten respresenterad Rolf Lindahl o Co.
+ Spelarnas prestationer i dagens match. Se målskyttar, assister, inhopp etc.
+ Tempo statistik pamuter HSK urang patandingan, gol, mantuan, kort m.m.

cocok salajengna: Matfors IF – Holms SK, 16:00 Minggu 22/9 Kangean Vallen.

Nempo leuwih Tumbu - Software Game, meja, scorer M.M..
+ Tempo tabel Guldfemman on holmssk.se/g5.
.

.
tabell+ meja, patandingan, jsb: Holmbygden.se/meja.
+ scorers top: Holms SK urang internal, Div. 5 Prelim, Div. 5 labuh.
+ Publikliga: Div. 5 Prelim, Div. 5 labuh.

+ Holmbygden.se/hsk – Baca leuwih ngeunaan pakaitna Holms Sportklubb.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync cocog sesi / Latihan kalawan mobile Anjeun!
+ Holmbygden.se/nempokeun – Hasil na tabel pikeun sakabéh Medelpad Dampak, ogé ngalaporkeun langsung hirup ti Olimpiade jeung Superettan (m. Giffarna).

+ Ngalanggan hasil HSK sarta cocog rinci dina SMS via Holmbygden.se!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *