Oktoberfest kalawan touch kalér

patani mangkuk!.
Ayeuna urang papanggih deui di lumbung! Ieu waktos nyandak sora terus nyandak atmosfir pihak kiwari yén gelap gugur tumiba dina.

Septu 12 Oktober 19.00-00.00 urang ngawula Tambaksari Jerman-kalér jeung bar dibuka. Candak kasempetan pikeun nyobaan kaluar "rasa tina kaliwat tur hadir". Tetep tina inuman ti 7000 f. AD geus kapanggih dina Cina. Dina Skandinavia, inuman nu dihasilkeun dikawasa ti Perunggu Jaman.

.
.

.
Dina panggung 20.00 Trubaduren Petter Tideström.
Ngadangukeun sampel luhur.
Oktoberfest 2013.

Buss, Inuman sarta Tambaksari 299:-.
(Anggota Holm urang Lokal Sajarah Society,
Holm SK na pro Holm 269:-)

Jadwal beus – mangrupa “Eventbussar” on
www.trapatronen.se.

Reserve korsi ku telepon 0692-304 00 pangtungtungna
8 Oktober. jam telepon 08-17 weekdays.

Ngundeur flyer di dieu.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *