Leungitna sanajan pajoang usaha HSK

jeung 11 lalaki di tim na bek sentral gawang Patrik Mattsson sumping Holm mun Kangean Vallen for teu cocok ngalawan Matfors. Aya game jadi palatih pulo ayeuna. Sanajan hiji pakuat badag di mimiti musim boga ayeuna sibuk lalaki babarengan tim lengkep jeung kaulinan.
-Tatu na absen séjén téh masalah taunan, tapi ogé sigana nu motivasi teu aya sababaraha, nyebutkeun Thomas Åslin sanggeus game… Baca laporan cocok pinuh ku cara ngagawe di holmssk.se/alaget.

+ Baca leuwih abstracts (jeung “sateuacan-talk”) ti Lokalfotbollen.nu.
Harita ti Div-5 patandingan (diropéa telat / dinten saatos).


Lalaki ti pertandingan *:
Rasmus Staaf.
*Diangkat salawasna ku Holm-goers. Dinten respresenterad Kris Tinna ngajawab Steel.

+ Spelarnas prestationer i dagens match. Se mål, ass., inhopp etc.
+ Tempo statistik pamuter HSK urang patandingan, gol, mantuan, kort m.m.
+ Tempo tabel Guldfemman on holmssk.se/g5.

cocok salajengna: Fränsta NS – Holms SK, 16:00 Minggu 29/9 Holm Vallen.

Nempo leuwih Tumbu - Software Game, meja, scorer M.M..

tabell+ meja, patandingan, jsb: Holmbygden.se/meja.
+ scorers top: Holms SK urang internal, Div. 5 Prelim, Div. 5 labuh.
+ Publikliga: Div. 5 Prelim, Div. 5 labuh.

+ Holmbygden.se/hsk – Baca leuwih ngeunaan pakaitna Holms Sportklubb.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync cocog sesi / Latihan kalawan mobile Anjeun!
+ Holmbygden.se/nempokeun – Hasil na tabel pikeun sakabéh Medelpad Dampak, ogé ngalaporkeun langsung hirup ti Olimpiade jeung Superettan (m. Giffarna).

+ Ngalanggan hasil HSK sarta cocog rinci dina SMS via Holmbygden.se!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *