Earnings di buruan imah panungtungan pikeun HSK

Ieu meunang jeung tilu titik anyar pikeun Holm nalika nampi Fränsta on Minggu soré. Anjeun bisa meunang kalawan 3-2 sanggeus acara bener groovy. Mun kabeneran jadi ngawartoskeun, ngondang sababaraha panongton Holm teu wae hiburan bal hébat pisan. Taya, ieu jelas yen cocok ieu teu pisan jeung kaulinan lajeng janten. Satengah munggaran disarengan ku dina speed low mana tim asal tadi lolobana kaulinan sareng Chances. A pluralitas Item dina kayu nu, tapi euweuh target. Tapi dina 28:e menit sangkan bisa Janne ngajawab Steel 1-0 dicoo ku Niklas Wikholm…
Baca laporan cocok pinuh ku cara ngagawe di holmssk.se/alaget.

+ Baca leuwih abstracts (jeung “sateuacan-talk”) ti Lokalfotbollen.nu.
Harita ti Div-5 patandingan (diropéa telat / dinten saatos).
.

+ Spelarnas prestationer i dagens match. Se mål, ass., inhopp etc.
+ Tempo statistik pamuter HSK urang patandingan, gol, mantuan, kort m.m.
+ Tempo tabel Guldfemman on holmssk.se/g5.

Lalaki ti pertandingan *: Stefan Bjertung.
*Diangkat salawasna ku Holm-goers. Dinten respresenterad Kenneth Oberg & ngahutang Eliasson.

cocok salajengna: Sidsjö-Böle IF – Holms SK, 14:00 Septu 5/10 Holm Vallen.

Nempo leuwih Tumbu - Software Game, meja, scorer M.M..

tabell+ meja, patandingan, jsb: Holmbygden.se/meja.
+ scorers top: Holms SK urang internal, Div. 5 Prelim, Div. 5 labuh.
+ Publikliga: Div. 5 Prelim, Div. 5 labuh.

+ Holmbygden.se/hsk – Baca leuwih ngeunaan pakaitna Holms Sportklubb.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync cocog sesi / Latihan kalawan mobile Anjeun!
+ Holmbygden.se/nempokeun – Hasil na tabel pikeun sakabéh Medelpad Dampak, ogé ngalaporkeun langsung hirup ti Olimpiade jeung Superettan (m. Giffarna).

+ Ngalanggan hasil HSK sarta cocog rinci dina SMS via Holmbygden.se!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *