Sundsvall Municipality narima akomodasi suaka di Holm

News panganyarna:
7/11 SR: Migrationsverket skall titta på kommunens uppgifter (di 00:27)

.

pernyataan Sundsvall Municipality..
Sundsvall Municipality nyarita kaluar ayeuna ngalawan hiji akomodasi suaka di Holm. Salaku ieu téh ngaluarkeun nasional kitu, putusan Dewan Migrasi Swedia.

.

Stefan Soderlund, Sundsvall Municipal..
éta 18 September wrote #ShepherdsHut Stefan Söderlund na informed ngeunaan akomodasi suaka diusulkeun dina Holm sarta dipénta pintonan diangkat jadi manajer Kota ngadegna salaku urang ngarasa perhatian. éta 2 Oktober anjeunna ngawaler HBU sarta bakal nyadiakeun informasi dina kasus..
.

Dinten, nyebutkeun nu manajer kota ka Sundsvall Tidning jeung Swédia Radio yén Municipality of Sundsvall pikir Holm hiji tempat pantes pikeun akomodasi suaka pikeun sababaraha alesan. Jalma kalawan trauma kedah meunang sakumaha alus hiji posisi salaku kamungkinan. Ieu kedah hususna jadi jasa nu. infrastruktur wangunan téh manageable for mun aya salah bentang akomodasi suaka ditulis.

7/11 Sundsvall Tidning: Inget asylboende i Holm

Sakabéh wawancara SR urang jeung manajer kota Stefan Söderlund (dina waktu 03:19:18).

County News on akomodasi suaka di Holm (dina waktu 02:12).

7/11 SR Länsnyheterna: Sundsvalls kommundirektör vill stoppa asylboende

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *